ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2016 | 15:36

η φιλη μου

Η φιλη μου με αγνοουσε ολες αυτες τις μερες που ειμαστουν στην κατασκηνωση γιατι λεει οτι θελει να γνωρισει τα αλλα κοριτσια και οταν με αγνοουσε τελειως την ρωτουσα καλα τι εχεις και δεν μου μιλας (προσωπο με προσωπο) και μου λεει > και εφυγα για να μην κλαψω και περασαμε ολη την μερα χωριστα εκεινη να κανει πως δεν με ξερει και να κανει παρεα με αλλες και εγω απλα να μιλαω με τα αλλα κοριτσια . Τα αλλα κοριτσια ουτε που τα ηξερε στην κατασκηνωση τα γνωρισαμε και δηλαδη εμενα επειδη ειμαι "κολλητη" της δεν μου μιλουσε γιατι με ηξερε καλα ? Ετσι αποφασια να φυγω την 8η μερα 2 μερες πριν να ερθει η ωρα για να παμε σπιτι γιατι δεν αντεχα να μας βλεπω ετσι δεν αντεχα να μην κλαψω και εξαλου δεν μπορουσα να μεινω και να μιλω με τα αλλα κοριτσια γιατι δεν μπορουσα να την βλεπω να κανει πως δεν με ξερει. Ετσι εφυγα και τωρα ερχεται σημερα και μου γραφει στο φβ. >>Ε τι να της πω τωρα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Μην ξανασχοληθείς, φάνηκε ότι δεν έχετε τίποτα να πείτε πια. Πονάει πολύ να χάνεις φίλη σου, εγώ που είμαι 25 το έζησα με φίλη στα 30, απλά σταμάτησε να μου μιλάει και άρχισε να κάνει παρέα με άλλα άτομα. Στενοχωρήθηκα πολύ γιατί δεν έγινε κάτι, απλά είχαμε καιρό να τα πούμε, της έστειλα δύο φορές "τι κάνεις, είστε όλοι καλά;" και δεν απάντησε καμία. Και βλέπω ότι βγαίνει με άλλο κόσμο. Κάποια στιγμή παίρνουμε απόφαση ότι κάποιες σχέσεις (φιλικές ή ερωτικές) δεν είναι για πάντα. Είναι πολύ πιθανό να σου ξανασυμβεί και σιγά σιγά θα μάθεις να το αντιμετωπίζεις.
Scroll to top icon