ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2016 | 16:43

Πιο πολυ ποναει αυτος που χωριζει πρωτος?

Πως ειναι δυνατον ο ανθρωπος σου να γινεται ξενος απο τη μια μερα στην αλλη? Μου ζηταει να χωρισουμε γιατι μετα απο 2 χρονια σχεσης θελει να κανει κατι με αλλες. Κλαιει, ποναει, τον βλεπω αλλα δεν μπορω να κανω κατι. Κι εγω ποναω πολυ εξαλλου.Μιλαμε και μου λεει πως θελει κατι νεο ωστοσο δεν ειναι ετοιμος. Πηγε να παει με αλλη και τον στενοχωρησε οτι το εκανε απο απελπισια οποτε δεν το συνεχισε. Αρχισα κι εγω να βγαινω και αυτο τον ποναει πιο πολυ. Ειναι θυμωμενος μαζι μου και δε μου μιλαει. Ψαχνω σπιτι να φυγω γιατι νοιωθω πως τον ενοχλω πλεον και εμενα δε μου κανει καλο. Με ρωτησε αν βγαινω με αλλον κλαιγοντας λέγοντάς μου πως ίσως αν με δει με αλλον να το παρει πιο εύκολα απόφαση οτι τελειωσαμε. Τη δικη του αποφαση να παρει ευκολα??? Δεν καταλαβαινω πια τίποτα. Και σας ρωταω, εσεις τι βγαζετε απ ολα αυτα? Τον αγαπω και εχω ολοκληρη την κατανοηση του κοσμου. Αλλα δεν αντεχω αλλο..
4
 
 
 
 
σχόλια
Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ισως η σχεση σας εκανε τον κυκλο σας και το μονο που σας απεμεινε ειναι η συνηθεια σας. Αν οντως η κατασταση ειναι τραγικη -οσο την παρουσιαζεις- ισως πρεπει να αποχωρησεις εσυ πρωτη, διοτι εκεινος δυσκολευεται, λογω του οτι νιωθει υπευθυνος. Μην αναγκαζεις τον εαυτο σου να ζει κατι τετοιο, προσπαθωντας να πιαστεις απο τα δυο χρονια που ζησατε, σκεψου ποσα ακομα εχεις να ζησεις.
Αν έχεις στοιχειώδη αξιοπρέπεια, φεύγεις αμέσως και τον αφήνεις να βολοδέρνει.Και δεν γυρίζεις εννοείται , γιατί θα σιχαθείς τον ευαυτο σου και τον άλλο με τα πισωγυρίσματα. Νομίζει οτι θα έχει οτι πετάει και οτι κολυμπάει.Καλοκαιρακι ειναι και από φθινοπωρο σου ξανάρχεται μες στα μέλια. Καπως ετσι τοχει στο μυαλό του. Πολύ drama queen ο δικός σου κοπελιά πάντως. Μόνο αν σε δει κάθετη και αποφασισμενη να φυγεις, ισως το ξανασκεφτεί, αλλα μην ελπίζεις και πολύ. Κοψε πάντως τις ατέρμονες συζητήσεις.
Όχι, δε βγάζω άκρη. Μένετε μαζί ακόμη και μιλάτε για άλλους και άλλες και κλαίτε που μιλάτε για τους άλλους και τις άλλες. Παράνοια τελείως.Γνώμη μου: φύγε ΧΘΕΣ από το σπίτι. Και άστον να σε ψάξει αν θέλει εκείνος. Πιθανότατα κάποια ''αντροπαρέα'' τον πήρε στο λαιμό της, που εκείνος είναι σε μόνιμη σχέση και οι άλλοι γυρίζουν με τη μία και την άλλη.
Βασικά νιώθει μπερδεμένος και δεν ξέρει τι θέλει. Σε αγαπάει δεν αμφιβάλλω και του ειναι δύσκολο ολο αυτό γιατί νιώθει υπεύθυνος για τον χωρισμό. Σε θέλει αλλά θέλει και την ελευθερία του. Μην περιμένεις να πάρει αυτός τη τελική απόφαση, γιατί δε μπορεί, δώσε το τέλος εσυ γτ ιστορία θα τραβήξει πολύ και είναι άδικο και για τους δύο. Μπράβο για την κατανόηση που δείχνεις αλλά να προσέχεις και τον εαυτό σου. Καλό ειναι να μείνετε λίγο χωρια να σκεφτείτε και οι δύο τα θέλω σας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon