ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2016 | 03:50

όσο επιφανειακό

και αν είναι αυτό που θα γράψω και όσο και αν με απογοητεύει...εγώ έχω καταλάβει ένα πράγμα ότι κανένας δεν κοιτάει το πόσο καλός είναι ο άλλος, την συμπεριφορά του, τις γνώσεις του, τα ενδιαφέροντα του...για το μοναδικό πράγμα που νοιάζονται είναι η ομορφιά, το πόσο όμορφη είναι η άλλη και να την επιδεικνύουν λες και είναι τρόπαιο. ξέρεις κάτι φίλε μου; χέστηκα. προτιμώ να μείνω μόνη μου που όπως φαίνεται αυτό θα γίνει και ας είμαι μικρή ακόμα...ξέρω πολύ καλά τι λέω...παρά να με θέλει ο άλλος για την εξωτερική εμφάνιση και όχι για αυτά που νιώθω για αυτόν και να με βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας.συγνώμη που δεν πληρώ τα στάνταρ της χαζογκόμενας, άλλα αυτή είμαι και με αγαπάω όπως είμαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι καθόλου επιφανειακό αυτό που περιέγραψες.Δυστυχώς έτσι είναι η πλειοψηφία, ακόμη δε και πολλοί/πολλές αν βρουν κανένα καλό παιδί πουλάνε παραμύθι για να πετύχουν άλλα πράγματα, απο αυτά που δείχνουν.Ωστόσο μην απογοητεύεσαι ούτε μόνη σου θα μείνεις ούτε τπτ. Υπάρχει κόσμος που αξίζει και θα σε εκτιμήσει για αυτό που είσαι και όχι για το πώς φαίνεσαι και φαίνεσαι σωστό παιδί!Be positive!! ;).
Scroll to top icon