ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.8.2016 | 13:22

χαλια δικοπες με φιλους

Γεια σας γενικά με την πάρεα μου που είμαστε πέντε άτομα ππολλά χρόνια αν και δεν ταιριαζω ιδιαίτερα αλλά στις διακοπες το κακό παρά γίνεται καθως είμαστε μαζί 24 ωρες. Έχουν συνηθειες που με ενοχλουν λένε συνεχεια μαλακιες και καλά για χαβαλέ και τραγουδάνε συνέχεια στο σπίτι ακόμα και στον δρόμο και όταν τους λες ότι σε ενοχλεί συνεχιζουν και βγαινεις εσύ ο κακός και ο ξενέρωτος. Δεν με ενοχλεί αν γίνεται καποιες φορες όλους μας πιάνει η μαλακία μας αλλά το non stop με κουράζει Δεν τους αντέχω στις διακοπες και αναρωτιέμαι είναι εν μέρη νορμαλ η ήρθε η στιγμή να σταματήσω να πηγαίνω διακοπες μαζί τους η ειμαι τόσο ιδιοτροπος.
2
 
 
 
 
σχόλια
Οι διακοπες για κάποιους ειναι η να κάνουν παπαριές που δεν τις κάνουν στην βάση τους και διακοπες για κάποιους άλλους ειναι να τα βρουν με τον εαυτόν τους, και να ξεκουραστούν από την καθημερινοτητά τους, φυσικα μεγάλο ρόλο εδώ παίζει η ηλικία άρα και η ωριμότητα, αυτο που καταλαβαίνω εγώ ειναι ότι για να πάτε πέντε τύποι διακοπες μαζί προφανώς είστε και πιτσιρικάδες.Τώρα στο προκείμενο, απλά διακοπες φίλε μου ποτέ μα ποτέ δεν πάμε με μεγάλες παρέες ακόμα και αν τους θεωρούμε φίλους και πολυ περισσοτερο "κολλητούς", κατά ένα μεγάλο ποσοστό ειναι σκέτη αποτυχία από την αρχή, το γεγονός ότι άλλα θες εσύ και άλλα θελουν να κάνουν οι φίλοι σου ειναι ένα πρόβλημα μεγάλο που δύσκολα ξεπερνιέται - επί τις ουσίας δεν ξεπερνιέται -, τώρα αυτο που θα σου συνιστούσα εγώ ειναι να κόψεις να πηγαίνεις διακοπες μαζί τους να επιλέξεις ένα η δυο φίλους που ειναι ποιο κοντά σε σένα, ειναι το ιδανικότερο.
Scroll to top icon