ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.8.2016 | 01:02

Δεν εχει φιλους

Η κοπελα μου δεν εχει φιλους και παντα αναρωτιομουν γιατι αλλα τελικα καταλαβα γιατι , η κοπελα μου ειναι τσιγκουνα ,εγωιστρια ,αντικοινωνικη ,αυταρχικη και το μονο που την νοιαζει ειναι τα λεφτα και ο ευατος της ... Τωρα αναρωτιεμαι πως μπορω να συνυπαρχω με ενα τετοιον ανθρωπο
19
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί συνυπάρχεις; καταρχήν εσύ πρέπει να μας το απαντήσεις. Πάντως, μπορώ να σου πω μερικούς πιθανούς λόγους: κάνει καλό σεξ (και άρα χωρίζοντάς την θα το χάσεις), κάνεις σεξ αφού έχεις σχέση (γιατί no σχέση-no σεξ), έχεις σχέση άρα και παρέα σε πιο σταθερή βάση, έχεις κράχτη για άλλες διά της μεθόδου της μαϊμούς, φοβάσαι τη συναισθηματική μοναξιά από εσωτερικές ανασφάλειες.
1.τσιγκούνα = λογικό είναι , διανύουμε οικονομική κρίση ή μηπως δε το πήρες χαμπάρι ακόμα φίλε ?2.εγωίστρια = όλοι οι ανθρώποι είμαστε εγωιστές , αφου ουσιαστικά το εγώ ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο , τα θέλω και τα πρέπει μας , το τι είναι σωστό και το τι λάθος , όλα περικλείονται στο εγώ στον εαυτό μας. Ποτέ σου δεν θα καταλάβεις εσύ ή εγώ πως κάποιος άλλος γουστάρει ενα μουσικό κομμάτι ή τι νεύρα τον ποιάνουν με καποιες ατάκες ή πως ευχαριστιέται ο καθένας το σέξ3.αντικοινωνική = το οτι κάποιοι προτιμούν μικρό κύκλο παρέας και γνωστών , για τον ένα η τον άλλο λόγο δεν το βρίσκο παράλογο. Υπάρχουν και υπερκοινωνικοί που είναι και κενοί κοινωνίας , ας πούμε τύποι με κοιλιακους στο γυμναστήριο με χιλιάδες λάηκς και φίλους και θα ανταλλάξουν καλημέρες εκατοντάδες με διάφορους κάθεμέρα αλλα ποτε δεν θα έχουν καθήσει με εναν απο αυτούς να ανταλλάξουν μια κουβέντα παραπάνω.4.αυταρχικη = απο κάποιους θεωρείται προσον ειδικά στις μπίζνες και απο κάποιους στο κρεββάτι πχ dominatrix , όπως πχ υπάρχουν και αυτοί που γουστάρουν να σκύβουν κεφάλι και να γλύφουν πατούσες και οπίσθια.Προφανώς εναν αυταρχικό θα τον νευριάζει ενας άλλος αυταρχικός.Τι μας λέει αυτο για εσένα ?5.λεφτα = δες το 1. σφίξανε τα ζωνάρια πλέον φίλεεε'μ6.ο εαυτος της = το 2. με καλύπτει εδώπεραΠοιο είναι το πρόβλημα σου είπαμε ? Πως να συνυπάρξετε μας ρωτάς ? μα φυσικά οπως συνυπάρχεις με άλλους 7 δισσεκατομύρια μας πανωκάτω σαν και σένα ξερω γω
Φίλε μου αυτά που είπες είναι ο ορισμός της γυναίκας.Αν τη χωρίσεις θα βρεις μια άλλη που...μάντεψε...θα είναι ίδια.Οπότε θα διαλέξεις την ποιο όμορφη.Γκέκε???:D(καμπούμμμμμ)
Κύριε Κασκαντέρ, παραβλέποντας τον ισοπεδωτικά γενικευτικό μισογυνισμό σας, θα μπορούσα να προτείνω το εξής: εφόσον όλες οι γυναίκες -σύμφωνα πάντα με το σχόλιό σας- είναι τσιγκούνες, εγωίστριες, αντικοινωνικές και αυταρχικές, θα μπορούσατε να στραφείτε προς το ίδιον φύλο που -φαντάζομαι διά της επαγωγικής- είναι ανοιχτοχέρηδες, αλτρουϊστές, κοινωνικοί και δημοκρατικοί. Επίσης έχω να προτείνω και κάτι άλλο: βρείτε μου δύο απολύτως όμοια πορτοκάλια/μήλα/καρπούζια/κλπ κλπ και θα συμφωνήσω μαζί σας.
Ωωωωω κ. dema!! Πως μιλάτε έτσι?Έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί απο τον τρόπο που χειρίζεστε το χειρουργικό βαμβάκι!Έχω μείνει άφωνος απο το πνευμα σας και τον τρόπο που μου είπατε να πάω να γ@μηθ@.Βέβαια, όσοι παρακολουθούν σχολιασμούς μου κατά καιρούς, ξέρουν ότι ο "κασκαντέρ" είναι μια διαδικτυακή προσωπικότητα που σκοπό έχει το γέλιο, το χιούμορ, την ειρωνεία καθυστερημένων και ελάχιστες φορές σοβαρούς σχολιασμούς.Θα σας εξηγήσω λοιπόν, αφού δυσκολεύεστε να καταλάβετε, ότι ο ανωτέρω σχολιασμός μου εννοεί τα εντελώς αντίθετα απο αυτά που γράφονται και που ένας απλός νους αδυνατεί να κατανοήσει.Θα παρακαλούσα να με σχολιάζετε συχνότερα και εντονότερα. Με βοηθάτε να βελτιώνομαι!Σας ευχαριστώ για μια ακόμη όμορφη στιγμή στο Lifo. Τέτοιους χρειάζομαι!!!
Δε νομίζω ότι μίλησα για copy-paste σε πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας. Όπως και να έχει, το νόημα παραμένει το ίδιο και όποιος θέλει μπορούμε να το συζητήσουμε επί της ουσίας
Επί της ουσίας λοιπόν. Θες να το γυρίσει ο κασκαντέρ για τον κλέψεις από τη Lifo αχόρταγε!Αλλά να ξέρεις αυτό δεν θα περάσει, τα κοριτσάκια εδώ πέρα τον θέλουν κολασμένα και ας το παίζουν δύσκολες.
Α όχι, δεν πας πουθενά. Δεν θα ρίχνεις τη βόμβα πως θες τον Κασκαντέρ και μετά θα φεύγεις χωρίς να παλέψεις για αυτόν.Τι σόι άντρας είσαι εσύ; Μήπως είσαι και εσύ λίγο γυναίκα και τσιγκουνεύεσαι μέχρι και τα συναισθήματα σου;
Kύριε Κασκαντέρ να σας ενημερώσω έτσι για την ιστορία του πράγματος ότι δεν παρακολουθώ τους σχολιασμούς για να ξέρω ποιος έχει πει τι ή πόσες φορές έχει σχολιάσει. Όσο για την αστεία ηλεκτρονική περσόνα σας, προφανώς δεν αντιλαμβάνομαι την αίσθηση του χιούμορ σας, όπως και οποιουδήποτε αστεϊσμού βασίζεται σε έμφυλες, φυλετικές, ηλικιακές ή άλλου είδους διακρίσεις που επιβεβαιώνουν εκ του αντιθέτου αυτό που "διακωμωδούν". Παίρνω τον απλό νου μου που αδυνατεί να κατανοήσει και σας αφήνω να συνεχίσετε να σπάτε πλάκα, ακόμα πιο βελτιωμένος από πριν.
Έφτιαχνα ντολμάδες αλλά το λάχανο που μου φέρανε δεν ήταν τόσο ποιοτικό όσο το κάνανε να φαίνεται και θυμήθηκα τον Dema, οπότε ήρθα να δω τι κάνετε.Κασκαντέρ το έριξες το μωράκι και τώρα σου κάνει κόνξες, δεν μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του.Ξέρεις πως αυτό το "Σας αφήνω να συνεχίσετε να σπάτε πλάκα, ακόμα πιο βελτιωμένος από πριν." το είπε για να το κυνηγήσεις τύπου "ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ!" έτσι; Θέλει να σε φτύσει για να κολλήσεις και να τρέχεις από πίσω του.Τέτοιος είναι.Ίσως τελικά να μη σου αξίζει, πιστεύω πως οι άντρες αξίζουν κάτι πιο ντόμπρο αντί να τρέχουν πίσω από φούστες.Οπότε ξέρεις κάτι αναγραμματισμέ της μέντας; Δε τον δίνουμε κύριε! Θα του βρούμε κάτι καλύτερο. Είναι καλό παιδί και άξιο παλικάρι, αξίζει περισσότερα από έναν απλό φωτογράφο χωρίς χιούμορ.Πάμε να φύγουμε Κασκαντέρ, υπάρχουν και αλλού μιλιές που κάνουν απολύτως όμοια πορτοκάλια.
Η πριγκιπέσ(σ)α δε στρώνει ούτε με οδοστρωτήρα, είναι στο άνθος της ηλικίας της, την έχει πιάσει το επαναστατικό και απλώς λέει πράγματα για να πει, δεν ασχολούμαι.Θα μεγαλώσει μια μέρα και θα καταλάβει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon