ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.8.2016 | 12:50

Δεσμευμενος αλλα...

Βρισκει συνεχως αφορμες να μου στελνει μηνυματα. Εν τω μεταξυ οι λογοι που μου στελνει ειναι αντικειμενικα ασημαντοι. Κ πανω που μιλαμε, μου λεει στο ακυρο κατι για την κοπελα του. Λες κ προσπαθει να μου υπενθυμισει οτι ειναι δεσμευμενος. Για την ακριβεια, στον εαυτο του προσπαθει να το θυμισει. Γιατι εγω το θυμαμαι πολυ καλα οτι εχει κοπελα. Εκεινος αραγε το θυμαται? Κ αν το θυμαται, γιατι μου στελνει συνεχεια? Μιλαμε fb και μου στελνει καρδουλες, λες κ ειναι κανενα κοριτσακι ξερω γω. Κ ομως εγω ξερω οτι δεν τις στελνει τυχαια, ξερει τι κανει, θελει να δει πως θα αντιδρασω. Με εκνευριζει η συμπεριφορα του. Εγω προσπαθω να ξεκολλησω, εφοσον ξερω οτι εχει κοπελα, εκεινος ομως δεν μ αφηνει στην ησυχια μου. Κ επειτα αναρωτιεμαι, αραγε ασχολειται μαζι μου επειδη εχει καταλαβει οτι τον γουσταρω κ εχει απλα κολακευτει ή οντως ενδιαφερεται? Βεβαια κ να ενδιαφερεται, δεν με αφορα, εχει σχεση, αλλα θα θελα πολυ να μαθω γιατι μου στελνει.
5
 
 
 
 
σχόλια
ριχνει άδεια να πιάσει γεμάτα.διατηρεί μια επικοινωνία μαζί σου, έτσι ώστε να δείξει την παρουσία του, ενώ παράλληλα σου θυμίζει ότι βρίσκεται σε σχέση κι άρα δεν πρόκειται να πάρεις εσύ τη θέση της τωρινής κοπέλας του.τι περιμένει από αυτό; αν ενδώσεις να έχει το εξτραδάκι του, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι ήδη σε σχέση. αν δεν ενδώσεις να σε κρατήσει για μετά σε περίπτωση που βρεθεί μόνος του.ο ίδιος δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτή την ιστορία. ισα ισα βγαίνει κερδισμένος.αντίθετα εσύ εχεις πολλά να χάσεις και πρώτα απ'ολα την πνευματική σου ησυχία. δεν σε απασχολεί το γεγονός πως σου έχει δημιουργήσει τόσα ερωτηματικά που κάθεσαι και σπας το κεφάλι σου με αυτά; νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην δώσεις συνέχεια στην επικοινωνία σας. εάν επιμένει και το ρίξει στο φιλικό ότι παίρνει τηλ για να μάθει αν είσαι καλά κλπ, ξεκαθαρισε του στα ίσια ότι αυτή η σχέση δεν έχει τίποτα το φιλικό και είναι προφανές κι ότι δεν επιθυμείς να μπλέξεις σε περίεργες καταστάσεις.
Αυτός την επιβεβαίωσή του ζητάει, ότι μετράει ακόμα σα γκόμενος. Κι αν του τύχει κιόλας κάνα μπόνους δε θα πει όχι. Εσύ όμως θέλεις να μπλέξεις σε τέτοιες ιστορίες;Μη συμβιβάζεσαι με τη δεύτερη θέση.
Scroll to top icon