ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.8.2016 | 10:36

Άθλια σπίτια στο εξωτερικο

Μου κάνει εντύπωση που διάφορες πολεις στον κόσμο όπως η Νέα Υόρκη και το Λονδίνο είναι τοσο πολύ φημισμένες για την καταπληκτική ζωή εκεί. Αν κάποιος έχει επισκεφτεί η αν ακόμα ζει στις παραπάνω πόλεις τον κοιτάζουν σαν θεό! Η πραγματικότητα είναι όμως πολύ διαφορετική. Διάβαζα ένα άρθρο τις προάλλες για τα σπίτια στην Νέα Υόρκη και πολλά δε διαθέτουν ντουλαπες, παράθυρα,πλυντήρια κτλ.Από προσωπική εμπειρία ή ζωή στο λονδινο είναι τουλάχιστον θλιβερή έχοντας στο μυαλό μου την Ελλάδα. Είναι πολύ συνηθισμένο να ζεις σε ένα μεγάλο πολύ παλιό σπίτι με άλλους 5 άσχετους και στην ουσία να έχεις μόνο τη δική σου κρεβατοκαμαρα αφού οι υπόλοιποι χώροι είναι κοινόχρηστοι .Βάλε και τη μούχλα η οποία βρίσκεται παντού λόγω κλίματος και απίστευτης υγρασίας η οποία είναι καταστροφική για την υγεία και την άθλια ενσωματωμένη μοκέτα που υπάρχει παντού (ακόμα και στο μπανιο)και ήρθε και έδεσε το γλυκό! Και δε φτάνει μόνο αυτό το άρρωστο ανηλιαγό περιβαλλον που αναγκαστικά ζεις,είναι και όλα πανάκριβα! Συγκρίνοντας τις τιμές για να αγοράσεις ένα σπιτι στην Ελλάδα,μπορείς να αγοράσεις φοβερή σπιτάτονα ενώ στον λονδινο το πολύ πολύ να πάρεις ένα άχουρι που μοιάζει με αποθήκη! Πόσο τρελαίνομαι όταν βλέπω κουλες αγγελίες σπιτιών προς ενοικίαση μόνο και μόνο για να οικονομησει ο σπίτονοικοκύρης (έχω δει ακόμα και χεστρα στο ιδιο δωμάτιο με την κουζίνα, τον καναπέ και το κρεβατι-όλα σε ένα)Αχ ρε ελλαδα δε σε εκτιμάμε όσο πρέπει που ακόμα και το χειρότερο σπίτι σου είναι κλάσης ανώτερο από το αντίστοιχο λονδρέζικο η νεουορκεζικο.ελλαδα και πάλι ελλαδα!!!!
3
 
 
 
 
σχόλια
Εχω εμπειρια μονο απο Ολλανδια, αλλα εχω φιλοξενηθει σε σπιτια φιλων στο Λονδινο και στη Ν.Υ. και οντως τα πραγματα ειναι πανω-κατω οπως τα περιγραφεις. Στο Αμστερνταμ δε, εκτος της παλαιοτητας και της αναγκαστικης συγκατοικησης λογω υψηλων ενοικιων, τα περισσοτερα σπιτια στο κεντρο (αυτα που βρισκονται σε δρομους με καναλια) εχουν το μειονεκτημα οτι δεν υπαρχει ασανσερ! Ανοιγεις πορτα δλδ και μπαινεις κατευθειαν στο στενο χωρο υποδοχης, με την ακομη πιο στενη, αποτομη σκαλα που σε οδηγει στην πορτα του διαμερισματος σου. Παντως, οταν ειναι για το που θα ζησεις, η αληθεια ειναι οτι μπαινουν κι αλλα στη ζυγαρια, θα συμφωνησω με τους προηγουμενους.
Scroll to top icon