ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2016 | 03:49

δεν θα ξεχάσω

ποτέ εκείνο το βράδυ στο μαγαζί που ήρθες να χαιρέτισεις τη φίλη μου η οποία σε ξέρει κι εγώ σε γνώρισα απο αυτήν ,χαιρέτισες την παρέα μου όλοι εκτός απο εμένα το δέχτηκα, αρχισα να σου μιλάω και με έγραφες σαν να μην υπάρχω έρχεσαι και λες ότι πήρες το δίπλωμα ζητάς από τις φίλες μου να σου δώσουν ενα φιλί στο μάγουλο εκτός από εμένα , στεναγχωριέμαι και ο φίλος με είδε και μου έπιασε την συζήτηση, δεν θέλω να φανταστώ την φάτσα μου εκεινη την ώρα....εκέι ήταν που είπα φτάνει , δεν έχει άλλη ξεφτίλα αμα σε ήθελε θα αντποκρίνονταν,άλλα όχι δεν σε θέλει άλλα ούτε να σε γνωρίσει.δν μου έχουν φερθεί ποτέ πιο απαίσια.εντάξει το κατάλαβα ότι είμαι ηλίθια που σε ήθελα. και σήμερα το βράδυ στο ίδιο μέρος έρχεσαι λες ότι αυριο φεύγεις στη χώρα που μένεις και σπουδάζεις και εγω απλώς σου λέω ένα γεια.ποσο ευγένεια για μένα τουλάχιστον μετά τα απαίσια συναισθήματά που με έκανες να νιώσω, πόσο αόρατη, πόσο άσχημη και ότι δεν θα αγαπηθώ ποτέ. και τώρα σκέφτομαι μήπως δεν έκανα καλά που σου φέρθηκα έτσι τόσο κρύα και απότομα.άλλα όχι δεν θα νιλωσω τύψεις για κάποιον που με έκανε να νιώσω σκουπίδι ενώ δεν είμαι. λυπάμαι...εγώ ήθελα απλώς να σε γνωρίσω και εσύ ούτε αυτό δεν ήθελες ελπίζω να βρεθεί κάποια κοπέλα που να την θες αλλα να την σέβεσαι πάνω από όλα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Σε νιώθω, εσύ αισθάνθηκες πλήρη απόρριψη και σε επίπεδο ανθρώπινο και ένιωσες έτσι, πλην όμως έστω φερόμενος ως κρετίνος, ήταν ξεκάθαρος και στο έκοψε. Θα ήταν πολύ χειρότερο να υποκριθεί ένα ευγενικό ενδιαφέρον και να πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να κάνεις διάφορες σκέψεις χωρίς νόημα.
Scroll to top icon