ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.8.2016 | 03:42

Καβαλημενα ατομα

Εξομολογηση... Ημερες που ειναι ηρθα στο χωριο μου για το πανυγηρι της Παναγιας. Βασικα. εχω μια απορια πως αντιμετωπιζεις ατομα που παριστανουν τους εφοπλιστες με υφος καρδιναλιων επειδη ειναι καπως ευκαταστατοι και σε κοιτουν σαν να τους λερωνεις το χωρο που στο χωριο σου;. Σε βαθμο να πεφτουν πανω σου και να σε προσπερνουν με υφος αφυψηλου τυπου οτι φταις και απο πανω χωρις ενα συγνωμη. Πραγματικα θα ηθελα μια γνωμη για οταν αναγκαστικα τους συναντω πως να φερθω. Προς το παρον απλα αδιαφορω αλλα μερικες φορες σχολιαζουν και κοιταζουν ανυποφορα. Μαλιστα μια φορα χαιρετισα κατα λαθπς καποιον γιατι τον περασα για γνωστο και με κοιταξε λες και του χρωσταγα. Φυσικα δεν ανταποκριθηκε. Επςιδη θα τους συνανταω θελοντας και μη τι να κανω;; Ευχαριστω και χρονια πολλα!
4
 
 
 
 
σχόλια
Απολύτως τίποτα. Μη δίνεις σημασία. Εσύ πήγες στο χωριό για να περάσεις καλά, άσε τους άλλους να κανουν πράγματα μεχρι εκεί που τους κόβει. Αν σου απευθύνουν το λόγο, να είσαι τυπικός, αλλά ευγενικός, μέχρι εκεί.
Scroll to top icon