ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2016 | 10:28

Γιατί? ?????

Με χώρισε γιατί πιεζοταν... Έτσι μου είπε... δεν μπορώ να το καταλάβω είχε ο,τι ζητούσε!!! Σχέση μακροχρόνια. Θέλω να τον ξανακερδισω... εκείνος μου είπε πως επειδή ένιωθε έτσι δεν μπορεί να το αλλάξει... τι να κάνω ? Είναι ο άντρας της ζωής μου... είχαμε μαζι τις πιο όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές και όλα τα παιρνουσαμε μαζί. .
2
 
 
 
 
σχόλια
"Ο αντρας της ζωης σου" ειναι αυτος με τον οποιο θα καταληξεις να εισαι.Ο συγκεκριμενος αντρας δεν ειναι "ο αντρας της ζωης σου" γιατι αφενος πιεζοταν και αφετερου σε χωρισε επειδη πιεζοταν.Δεν πιστευω οτι υπαρχει κατι που μπορεις να κανεις για να του αλλαξεις γνωμη και αν αυτο το σκεφτεις λιγο πιο βαθια θα καταλαβεις τι εννοουσε οταν σου ειπε οτι τον πιεζες.Οποτε ασε τα δραματικα και προχωρα παρακατω!
Πιστέυω πως σε συνήθισε και δυτυχώς σε βαρέθηκε..Μπορεί κατι καινούριο να του τράβηξε την προσοχή.Συμβαίνουν αυτά δυστυχώς,μην πέσεις όμως και να πεθάνεις.Αν ήταν στα αλήθεια ο άντρας της ζωής σου θα ηταν εδω.
Scroll to top icon