ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2016 | 01:48

Αυτοσαρκασμος

Τις προαλλες συζητουσα με εναν φιλο μου κ μου ειπε πως πιστευει οτι ειναι πολυ ωραιο το οτι ειμαι κοπελα κ ειμαι τοσο δεκτικη στο χιουμορ κ γενικα το οτι αυτοσαρκαζομαι, γιατι οι περισσοτερες κοπελες ειναι μη μου απτου κ μπορει πχ να τους πεις οτι δεν ειναι ωραια η τσαντα τους κ να μην σου ξαναμιλησουν.Μου τα λεγε αυτα επειδη συζητουσαμε για σχεσεις κ μου ειπε τελοσπαντων οτι οι περισσοτερες κοπελες δεν θελουν να ακουνε ασχημα πραγματα για τον εαυτο τους κ οτι ειναι μυγιαγγιχτες. Γενικα μου ειπε οτι θεωρει πολυ σημαντικο προσον σε μια γυναικα(ειτε φιλη, ειτε σχεση) τον αυτοσαρκασμο. Το θεωρειτε οντως κ οι υπολοιποι τοσο σημαντικο?
6
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς οι περισσότερες γυναίκες δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην εμφάνιση και στην εικόνα που βγάζουν προς τα έξω με αποτέλεσμα να μην "τσαλακώνονται" από φόβο μήπως χαλάσει αυτό το ίματζ.Κι εγώ θεωρώ ότι είναι δείγμα χιούμορ, ευφυΐας και αυτοπεποίθησης μια κοπέλα να μπορεί να αυτοσαρκάζεται. Οπότε συνέχισε έτσι, είσαι σε καλό δρόμο :)
Είναι εξαιρετικό στοιχείο ενός ανθρώπου ο αυτοσαρκασμός διότι υποδηλώνει αυτογνωσία. Από εκεί και πέρα, γιατί μας ρωτάς; από χαμηλή αυτοεκτίμηση ή από έλλειψη εμπιστοσύνης στο άτομο που στο είπε;
ΝΑΙ τον εκτιμώ όσο δεν πάει. δείχνει αυτοπεποίθηση, χιούμορ, ευφυΐα και είναι και σέξι. υ.γ. σαρκασμός σε όλους (κοντούς, ψηλούς, χοντρούς, λεπτούς, κουτσούς, δρομείς κλπ) αλλιώς είναι ρατσισμός.
Scroll to top icon