ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.8.2016 | 00:51

μια καλή αρχή

από την στιγμή που συνειδητοποίησα ότι δεν με αγάπησες ποτέ.. δεν με αγάπησες ούτε μια στιγμή..μου φαίνεται ευκολότερο να εξηγήσω γιατί με άδειασες με αυτόν τον τρόπο, βρήκες μια άλλη και όταν το έμαθα και εξαφανίστηκα από τη ζωή σου έριξες όλη την ευθύνη πάνω μου και μάλιστα τόλμησες να πεις ότι αν ήμουν ακόμα εκεί που είσαι κι εσύ θα το συνειδητοποιούσα καλύτερα ότι έχει τελειώσει το μεταξύ μας με το να σε βλέπω με την καινούρια...ξέρεις.. δεν θέλω πια.. ειλικρινά δεν είμαι αλλού.. αλλά δεν είμαι σε σένα πια..είσαι όμορφος αλλά όχι ωραίος άνθρωπος..είσαι αρρενωπός αλλά δεν είσαι άντρας..φαίνεσαι άφοβος αλλά δεν έχεις ανδρεία..φαίνεσαι σταθερός αλλά δεν αναλαμβάνεις ευθύνη.. ούτε καν την μισή.. την δική σου..σήμερα μου φαίνεται εύκολο και αυτονόητο να σε βγάλω από μέσα μου..δεν ξέρω για το αύριο.. είμαι τόσο ευάλωτη και οι σκέψεις κάνουν κύκλους..σήμερα όμως είναι μια νίκη αυτό για μένα!
1
 
 
 
 
σχόλια
Βεβαιώσου μόνο ότι πράγματι υπάρχει άλλη! Μην κάνεις και συ σαν μια "πρωην" δική μου που πήγε να με χωρίσει επειδή με είδε με την...ξαδέρφη μου!!αχα Σοβαρά τώρα αν πράγματι υπάρχει 3 πρόσωπο...δεν έπρεπε καν να ασχολείσαι ακόμα. Δεν έπρεπε να χαλίεσαι, ούτε καν να μπεις στον κόπο να γράψεις γι αυτόν. Ο έρωτας δεν μπαίνει σε πλειστηριασμούς...όποιος/α δώσει τα πιο πολλά κερδίζει...(if you know what i mean)
Scroll to top icon