ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2016 | 11:15

Συμβαίνει αυτό;

Καλησπέρα σας,Θα προσπαθήσω να σας πω τι μου συμβαίνει όσο πιο απλά γίνεται: Από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι τον Μάρτιο είχα μια σχέση με μια κοπέλα. Όσο την είχα, δεν περνούσα πάντα καλά διότι με πίεζε, ωστόσο ένιωθα όμορφα και αισιόδοξα. Μετά λοιπόν τον χωρισμό, τον Μάρτιο, και μέχρι τώρα έχω χάσει την όρεξη για το οτιδήποτε. Όλη την μέρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πως θα λείπω από το σπίτι για να ξεχνιέμαι.. Σπαταλάω όλη μου την ενέργεια και το χρόνο στους καφέδες και στα ποτά, χωρίς τις περισσότερες φορές να περνάω καλά, διότι μου προκαλούν κούραση και βαρεμάρα μετά από ένα σημείο. Εγώ πριν από τον χωρισμό ήμουν ένα άτομο πάρα πολύ δραστήριο, που έκανα χίλια δυο πράγματα.. Πρώτη φορά νιώθω τόσο ανήμπορος να διαχειριστώ τον εαυτό μου.. Νιώθω πως έχω χάσει τον αυτοέλεγχο μου, δεν μπορώ να ελέγξω τις εξόδους μου, τρώω τέρμα ανθυγιεινά, δεν γυμνάζομαι καθόλου.. Μια κατάσταση πολύ τρελή.. Επίσης τώρα νιώθω και φουλ άγχος με το τι θα κάνω στην ζωή μου, καθώς έχω τελειώσει τη σχολή μου, μπαίνω και στρατό σε λίγες μέρες και ολοκληρώνεται το παζλ.. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο κάτι παρόμοιο; Ευχαριστώ πολύ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον πρέπει να το ψάξεις λίγο πως είναι δυνατό να νιώθεις όμορφα και αισιόδοξα όταν κάποιος σε πιέζει και όταν δεν περνάς καλά. Θα βρεις πολλά θεματάκια εκεί.
Τι πάει να πει "σε πίεζε"; Και εφόσον "υπό πίεση" ένιωθες όμορφα και αισιόδοξα, τι ήταν τελικά αυτό που σε χάλαγε;Δεν πειράζει, πάρε τον στρατό να στρώσει λίγο η ψυχολογία σου και μετά βλέπεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon