ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.8.2016 | 00:40

φιλοι;

Δε ξερω που να το πω αυτο που μου συμβαινει γι αυτο ειπα να γραψω εδω..Ειμαι ερωτευμενη με τον κολλητο μου, τον θελω τοσο πολύ.Παλιότερα, είχε εκδηλωθεί αυτός αλλά το αφήσαμε γιατί φοβηθηκαμε, οποτε ειπαμε να κρατησουμε τη φιλία μας. Παρόλα αυτα ομως τοσα χρόνια, υπάρχουν καποιες στιγμές που ερχόμαστε πιο κοντα..βλέμματα, αγκαλίες, πειράγματα!Πλέον νίωθω ότι ειμαι έτοιμη να το ζήσω, δε ξέρω όμως τι να κάνω, πως να φερθώ.. φοβάμαι μήπως τον χάσω και απο φίλο!Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
2
 
 
 
 
σχόλια
Είστε ελεύθεροι? Αν είστε, και αφού τον θες τόσο πολύ, εγώ σου λέω να το κάνεις το βήμα. Δηλαδή οκ, μην του ορμήξεις κιόλας, αλλά άρχισε να φλερτάρεις λίγο πιο έντονα πχ, και βλέπεις πως θα αντιδράσει. Αν είναι θετικός τότε καντου και καμια κουβεντα, αν οχι μπορεις να ελαττωσεις το φλερτ διακριτικα και να μη χαλασεις και τη φιλια σας ετσι.Λεω εγω τωρα. Δεν ξερω λεπτομερειες. Αλλα αφου σε ηθελε παλια, πιθανον να σε θελει ακομα. Δηλαδη και να εχει θαψει την επιθυμια του, αν δει οτι τον θες μπορει να ερθουν τα συναισθηματα στην επιφανεια.Στην τελικη, σκεψου α) αν ειναι πιθανον να ειναι ο ερωτας της ζωης σου, ή ενας μεγαλος ερωτας τελοσπαντων, που θα ειναι κριμα να μην τον ζησετε ποτε, και β) αν ειναι πιο σημαντικος για σενα σαν φιλος, οποτε μαλλον δεν αξιζει να το ρισκαρεις.Εσυ ξερεις. Παντως μερικα σηματα οτι τον θες ξερεις πως να τα στειλεις. Ε καντο διακριτικα και βλεπεις.
Scroll to top icon