ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2016 | 19:58

Ερασιτεχνικο ραδιόφωνο

Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο και θα θελα να συμμετασχω σε κάποιο web radio.Θα με βόλευε να κάνω εκπομπές από το σπίτι για κάποιο σάιτ γιατί σπουδαζω σε μικρή επαρχιακή πόλη(Απο Αθήνα είμαι κανονικά) Για να το κάνω αυτό όμως νομιζω πως πρέπει να στείλω μερικούς πιλότους(σαν > εκπομπές) σε διάφορα σάιτ για web radio. Ξέρει κανείς με τί προγράμματα στον υπολογιστή μπορώ να φτιάξω πιλότους; Επίσης οποιαδήποτε συμβουλή μου δώσετε πραγματικά ευπρόσδεκτη γιατί δεν έχω ιδέα από που και πως να ξεκινησω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μπορείς να κατεβάσεις το Sambroadcaster για αναμετάδοση. Είναι πολύ καλό, δημοφιλές πρόγραμμα και με μεγάλες "αντοχές".Αν δεν κάνω λάθος (γιατί πάνε χρόνια από τότε που το χρησιμοποίησα τελευταία) κεί μπορείς να φτιάξεις το demo που θα σου ζητηθεί από την σελίδα που θα φιλοξενήσει τις εκπομπές σου. Αλλιώς και με την απλή εφαρμογή της ηχογράφησης μπορείς να φτιάξεις ένα demo, ίσα να ακουστεί η φωνή σου και η ευχέρεια λόγου. Ανάλογα με τις απαιτήσεις του σταθμού πάντα..
Scroll to top icon