ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2016 | 21:05

αγχος

Θα ηθελα αν καποιος εχει προβλημα με το αγχος(δε μιλαω για φυσιολογικα πλαισια),να γραψει αν θελει τους τροπους που το αντιμετωπιζει.Εχω κανει ψυχοθεραπεια αλλα σταματησα για οικονομικους λογους και πλεον βρισκω πολυ λιγους τροπους να το παλεψω.Συνηθως παιρνω καποιο αγχολυτικο αλλα προσεχω να μην γινεται τόσο συχνά. Παιρνω και αγωγη για κρισεις πανικου και κατάθλιψη και προσπαθω να φερνω εις περας την καθημερινοτητα.Δεν εχω παραιτηθει.Αλλα εχω κολλησει.Δε θελω να κατατρεχω στα χαπια και γενικως κουραστηκα καθε μερα να ελεγχω την αναπνοη μου και να νομιζω οτι κατι εχω.Ελπιζω οσοι το εχετε ξεπερασει βα ειστε αρκετοί και αν δεν βαριεστε,να μοιραστειτε καποιες μεθοδους..θα ημουν ευγνωμων!Να ειστε ολοι καλα και να κυνηγατε τα ονειρα σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σκεψου... οτι υπαρχει επανω στη γη σημερα φτιαχτηκε απο ανθρωπους. Γυρνα και δες τριγυρω σου. Σκεψου.. γιατι εκεινος και οχι εγω; γιατι υπαρχουν μυαλα που μεγαλουργησαν; γιατι υπηρχαν ανθρωποι που μπορουσαν να διαχειριστουν τις σκεψεις τους. Ηρεμησε και μιλα με τον εαυτο σου. Τι σε φοβιζει; τι σε αγχωνει; παρε τα ολα με τη σειρα και βρρς τι ειναι αυτο που σου κανει κακο και τι σε ηρεμει. Αλλα με τη σειρα, ενα ενα και σιγα σιγα. Οταν λοιπον το μυαλο σου σκεφτεται πραγματα αρνητικα που σου δημιουργουν προβλημα τοτε κλεισε τα ματια και κανε ομορφα ονειρα η δκεψου στιγμες που εζησες και ηταν ευτυχισμενες. Ολα γινονται σιγα σιγα. Μαθε να διαχειριζεσαι τις σκεψεις σου.Βαλε ταξη στο χωρο σου. Βαλε προγραμμα στη χωη σου και τηρησε το οτι κι αν γινει. Απεκτησε νεες ασχολιες και προσπαθησε να υπαρχει αλληλεπίδραση με αλλους ανθρωπους. Να βγαινεις οσο μπορεις εξω και να βλεπεις οσο μπορεις νεα πραγματα για να ειναι απασχολημενο το μυαλο σου με νεες σκεψεις. Απασχολησε το μυαλο σου με βιβλια, σταυρολεξα. ΠΑΨΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Δεν εχεις. Ειναι αδυναμες στιγμες που ειναι στο χερι σου να γινουν δυνατες. Το ξερω. Το εζησα καλα και εγινα καλα χωρις καποιον ειδικο η φαρμακα. Περαστικα σου. Ευχομαι η αυριανη μερα να ειναι πολυ καλυτερη!
Όταν λες ότι ελέγχεις την αναπνοή σου εννοείς ότι κάνεις αναπνευστικές ασκήσεις; Αν ναι οκ. Φαντάζομαι ο ψυχοθεραπευτής θα σου έχει δείξει ασκήσεις αναπνοής για το άγχος. Αν όχι, θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις γιόγκα. Θα σε βοηθήσει γενικότερα να ξεπεράσεις το άγχος σιγά σιγά. Αλλά και σε άλλα πράγματα. Αν δεν μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα, ψάξε τουλάχιστον βίντεο με ασκήσεις αναπνοής για χαλάρωμα. Επίσης, υπάρχουν και κάποια βίντεο στο youtube με μουσική ειδικά για χαλάρωση, με ήχους των κυμάτων, των πουλιών κλπ.
Scroll to top icon