ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2016 | 01:57

επειδή μόνο εσείς είστε πάντα εδώ!

είπα να πω κι εγώ κάπου τι τραβάω αυτή τη περίοδο στη ζωή μου. επειδή δεν μου έμεινε και κανένας άλλος, πέρα από εσάς -ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΚΤΙΜΩ- είπα να γράψω 2-3 γραμμούλες να βγούνε κι από μέσα μου. 1. Μόλις χώρισα, σχεδόν ένα χρόνο μαζί. Το τελείωσα πρακτικά εγώ, ουσιαστικά εκείνος με την συμπεριφορά του. Οκ, πάμε παρακάτω..2. Προχθές βγαίνω με τις 2 σχεδόν μοναδικές - και σίγουρα καλύτερες- φίλες μου και αυτές αρχίζουν να μου την πέφτουν. Και τι εννοώ; Σε μία μέρα που ήμουν σκατά , επέλεξαν να με στήσουν στον τοίχο και να μου πούνε όλα τα παραπονά τους , και πες πάει κι αυτό, αρχίσαν να μου πετάνε όλα τα σκατά που έχω κάνει ποτέ - και τα ξέρουν γιατι είμαστε χρόνια φίλες- και όλα τα άσχημα του χαρακτήρα μου. Και ερωτώ , γιατί; γιατί αγαπητές μου με πατάτε ενώ είμαι ήδη κάτω; τι κερδίζετε από αυτό; εγώ κάθισα, να δω μέχρι που θα το φτάσουν, και το τερμάτισαν φίλες και φίλοι ! Η μία δηλαδή, αλλά βοήθησε και η άλλη. Μετά σηκώθηκα, γιατί δεν θα τους χάριζα την ικανοποίηση των δακρύων μου και αφού ηρέμησα στη τουαλέτα επέστρεψα, ζήτησα να αλλάξουμε θέμα και έκανα τον κλόουν σαν να μην συνέβη τίποτα. Το θέμα είναι πως όλο αυτό με ταρακούνησε, με προβλημάτισε και με στεναχώρησε βαθιά. Κατά τ'άλλα όλα καλά :) είμαι ευχαριστημένη από τη ζωή μου. 2 μικροπροβληματάκια μόνο, αλλά σε σχέση με άλλα προβλήματα, δεν αξίζουν καν τον τίτλο. Απλά στεναχωρήθηκα και δεν είχα που να το πω.. Ευχαριστώ που είστε πάντα εδώ για μένα -και για τον καθένα- και συγνώμη για το σεντόνι.
1
 
 
 
 
σχόλια
Φαντάζομαι ότι θα ήθελαν να σε ταρακουνήσουν, το λεγόμενο tough love. Τις περισσότερες φορές είναι δυσάρεστο, ναι. Και εξαρτάται από τον αποδέκτη και την κατάστασή του για το αν θα είναι όντως αποτελεσματικό. Σε προβλημάτισαν; Όλα όσα σου έλεγαν είχαν να κάνουν και με προβλήματα στην σχέση σου, που τελικά κατέληξε σε χωρισμό; Αυτά πρέπει να σκεφτείς.Φαντάζομαι ότι απλά εσύ θα ήθελες λίγο ντάντεμα (όχι με την αρνητική έννοια) και δεν περίμενες το στρίμωγμα... Γι'αυτό σε πήρε από κάτω.
Scroll to top icon