ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2016 | 13:36

Φοβος δεσμευσης

Γεια σας, λεγομα στελλα και ειμαι 16 χρονων,ως τωρα δεν εχω κανει καμια σχεση γιατι εχω ενα φοβο να κανω σχεση και τωρα δεν ξερω τι να κανω γιατι εμαι απειρη ,ειχα φιληθει μ ενα αγορι αλλα μεχρι εκει δε καναμε σχεση και απομακρυνθηκα και οι ολες μου οι φιλες εχουν κανει σχεση ,εστω οι περισσοτερες ,θελω να κανω σχεση αλλα φοβαμαι.τι να κανω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Σίγουρα δεν είναι φόβος δέσμευσης. Αυτός που φοβάται να δεσμευτεί, δεν μπορεί να σκεφτεί καν - τις περισσότερες φορές - τον εαυτό του σε σχέση. Εσύ το ονειρεύεσαι κιόλας.Ηρέμησε μικρή μου τσουκνίδα και όλα θα πάνε καλά.
Αυτό που νιώθεις δεν είναι φόβος δέσμευσης,είναι ο φόβος του πρωτόγνωρου...όταν θα χτυπήσει η καρδούλα σου πιο γρήγορα για κάποιον,αυτός ο φόβος θα υποχωρήσει...μην αγχώνεσαι και μην συγκρίνεσαι...να είσαι η Στέλλα και όλα θα πάνε πρίμα!
Καλησπέρα στελλα! Λοιπόν καταρχήν η σχέση δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Δε λέμε πχ τώρα θέλω να κάνω σχέση, και κάνω. Η σχέση έρχεται όταν το θέλεις και όταν νιώθεις έτοιμη για αυτο. Μην μπαινεις στη διαδικασία του να κοιτάς τι κάνουν οι φίλες σου, ούτε χρειάζεται να ζηλεύεις αν έχουν όλες οι φίλες σου σχέση. Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά... Όταν νιωσεις έτοιμη για μία σχέση θα έρθει, πίστεψε με!! Καλή συνέχεια και καλή δύναμη :)
Scroll to top icon