ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2016 | 01:37

Ειναι κακο;

Ειναι κακο που αοσθανθηκα θιγμένη; Η σχεση μου με φωναζει ποτε ειναι μονη της.. Πολλες φορες της εχει φυγει απο το στομα το "ελα.. Η μανα μου σημερα θα λείπει, ουτε για φαι δεν θα παω" και οι ατερμονες προσπαθειες της να μεινω.Εχουμε σχεση 1,5 χρονο. Μερα παρα μερα, καθε μερα, ωρες ολοκληρες, νυχτες, ειμαι σπιτι της. Παλευω να φυγω. Μου εχει τυχει να βγαινω απο το σπιτι της και να ανασαινω. να λεω απο μεσα μου ("αχ θεε μου εφυγα!").Ειμαι 28, σε κρισιμη ηλικια, θελω ναερθω σπιτι να ασχοληθω με τη ζωη μου. να ψαξω στο ιντερνετ για δουλεια, να γραψω εργα, βιβλια, διατριβες, ότι μου κατεβει..! Οκ;90 στις 100 φορες με πιεζει να μεινω σπιτι της. Προσοχη. Δεν ζηταει, Πιεζει..."Ελα.. που θα πας..; και σπιτι σου τι κανεις;.. Ναι καλα.. αφου δε δουλευεις.. Λιωνεις στο pc..". Οταν πια πω "παω.. νυσταξα..."(στην τελικη δεν θελω να κοιμαμαι σε ενα μονο κρεββατι 2 ατομα και μια γατα που δαγκωνει ρε παιδια..!), αρχιζει ΑΜΕΣΩΣ!! αΜΕΣΩΣ!! ΤΑ "πουλο, ελα την εκανες..", "εφυγες.. δε σε θελω καν εδω.."..???????Ε??Εχω ψαξει παντου για αυτην την ασθενεια..Ακομη και οι μεγαλυτεροι εγωιστες δεν απαντανε ετσι..Παιδια.. Θεμα τεραστιο.Φευγει ο αδελφος μου φανταρος. παρακαλεσα να μεινω σπιτι ΟΠοτε εγραφα "τι κανεις" στο fb, ελεγε "υπομονη!".. Λες και ηταν στο Βορειο Πολο.Αυριο φευγει ο αδελφος μου και επιτελους θα τη δω (συμφωνα με αυτη). Κανονιζει συναυλια να παει.. Δεν με καλει ποτε.. Τη ρωταω μετα απο ωρα που προσπαθησα να το παιξω υπερανω γιατι; Και μου λεει "δε θελω να ερθεις γιατι ολο μαζι μας βλεπουν"..ΠΑιδια αυτο ειναι μια δικαιολογια και μιση. Εκει που θελει, με καλει..! Και επιμενει κιολας μπροστα σε ολους "ελα ελα ελα.. μην κανεις σα γρια ρε..".. (??!!)..Και προσβολη και ολα.Χειριστικη, με συναισθηματικους εκβιασμους ανα δευτερολεπτο. Ο φιλος που θα πανε μαζι ειναι καλλιτεχνης. Του ειπε οτι περασε σε ενα φεστιβαλ, τελικα δν περασε και πηραν εμενα, και για αυτο κανει αυτο το χαμο..Επισης, το κανει εκδικητικα γτ της ειπα.. "καλα.. αυριο υποτιθεται θα τα λεγαμε.." και λεει "εμ.. τοσες μερες σε περιμενω!!! Τι να κανουμε.."..Μαλακα..Φτηνιαρα καργα η τυπισσσα...!
3
 
 
 
 
σχόλια
Στη δική μου κατανόηση, μεγαλύτερο πρόβλημα έχει ο "νοήμων" άνθρωπος που ενώ έχει διαγνώσει το πρόβλημα και ότι ζει καταστάσεις που δεν του ταιριάζουν, εξακολουθεί να παραμένει εκουσίως εγκλωβισμένος σ' αυτές, επιρρίπτοντας -κλασσικά- την ευθύνη και το φταίξιμο μόνο στους άλλους. Αυτό ακριβώς βλέπω και μέσα από την εξομολόγησή σας. Όταν δε μας αρέσει κάτι, το αλλάζουμε και μάλιστα όταν αποδεικνύεται τόσο ψυχοφθόρο όσο περιγράφετε. Είστε 28 ετών, όχι καμιά ανυποψίαστη μπέμπα δηλαδή. Ουδείς σας βάζει με το ζόρι να ανέχεστε όσα απεχθάνεστε. Μόνη σας το κάνετε. Και μη μου μιλήσετε για αγάπη με το γνωστό μότο, "τι να κάνω, αγαπάω", γιατί τότε θα σας απαντήσω ότι η αγάπη βιώνεται μόνο μέσα από την ελευθερία του καθενός μας, αλλιώς δημιουργούμε σχέσεις που απλώς καθρεφτίζουν τις ελλείψεις και τα κενά μας και γι' αυτό δεν ευθύνονται οι άλλοι. Πάψτε, λοιπόν, να τοποθετείτε τον εαυτό σας στη θέση του κακομεταχειριζόμενου κουταβακίου και πράξτε αναλόγως των "θέλω" σας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η σιωπή είναι μονόδρομος.
Scroll to top icon