ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2016 | 18:23

Εχουν αρχισει και με ριχνουν πολυ τα οικονομικα προβληματα.

Καλησπερα σε ολους και ολες!Το ξερω οτι κατι σας ειπα τωρα..''με κουραζουν τα οικονομικα προβληματα''.Απο τοτε που αρχισε η κριση,η οποια εχει καταληξει κρισαρα,ολοι (ή σχεδον ολοι),εχουμε το ιδιο θεμα.Δεν μας φτανουν τα μιστα,που ελεγε και η Σαπφω Νοταρα σε εκεινη την ταινια.Στην αρχη κοψε απο δω,κοψε απο κει,κουτσοβγαινε η φαση.Απλα τωρα εχει φτασει ο κομπος στο χτενι.Πλεον για να πληρωσω τον ενφια,τη ΔΕΗ και την εφορια,κοβω απο το φαγητο.Τις προηγουμενες 20 μερες ετρωγα ενα γευμα την ημερα (μακαρονια,τηγανιτα αυγα,2 παξιμαδια με ντοματα και φετα,ενα κομματι κατεψυγμενο ψαρι και ρυζι,τετοια πραγματα).Η δουλεια φετος επεσε κατακορυφα.Το ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι που ουτε να μεινουν καπου εχουν,ουτε να φανε αυτα που εγραψα παραπανω,αλλα και παλι δεν μπορω να μην στεναχωριεμαι,οσο και να το φιλοσοφω.Δεν μπορω να τα πω ολα αυτα σε κανενα δικο μου γιατι η μανα μου θα στεναχωρηθει πολυ και οι φιλοι μου θα αισθανθουν οικτο .Ειναι σε καλυτερη οικονομικη κατασταση απο εμενα και δεν θελω με τιποτα να σκασουν μυτη με,ξερω γω,τροφιμα απο το σουπερ μαρκετ ή να μου δωσουν λεφτα.Θα πεθανω απο ντροπη.Περυσι ξεκαθαριζα απο τη δουλεια μου γυρω στα 680ευρω το μηνα και μπορουσα να ζω .Απο τον Ιουνιο μεχρι τωρα ο μηνας δεν εχει κερδη ουτε 400.Ωρες-ωρες εχω ταχυπαλμια και δεν κοιμαμαι τα βραδυ απο τις σκεψεις.Προσπαθω να σκεφτω οτι θα καλυτερεψουν τα πραγματα αλλα ξερω οτι κοροιδευω τον εαυτο μου.
2
 
 
 
 
σχόλια
Περιγράφεις μία υπαρκτή πραγματικότητα και σε κατανοώ απόλυτα: ενώ θεωρητικά λέω μία χαρά κάθε μήνα, είναι ΤΟΣΕΣ πολλές οι υποχρεώσεις προς το κράτος, τις ΔΕΚΟ και τα κάθε είδους χαράτσια τα οποία πρέπει να πληρωθούν, που συνολικά μου φεύγει περίπου το 70-75% των όσων εισπράττω κάποιες φορές. Εύχομαι την υγεία μας να έχουμε και όλα να αλλάξουν προς το καλύτερο.
Από την εξομολόγηση καταλαβαίνω ότι είσαι ένα πολύ υπερήφανο άτομο και αυτό σε τιμάει. Από την άλλη, δεν ακούγεται καθόλου δίκαιο να τραβάς όλον αυτόν τον σταυρό μόνη σου. Οι άνθρωποι μας, δεν μας ελεούν.
Scroll to top icon