ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2016 | 03:09

30 και χωρίς σεξ

Πήρα το θάρρος να γράψω κ γω την δική μου ιστορία διαβάζοντας παρόμοιες ιμεξομολογησεις στο διαδίκτυο και περνοντας τόσο κουράγιο κ ενθάρρυνση ότι δεν είμαι η μοναδική σ αυτό κ ότι δεν θα με γράψουν στο βιβλίο γκινες! Ναι είμαι 29 και είμαι ακόμα παρθένα. Από διήμερο μου επιλογή. Είμαι πολύ εμφάνισιμη ( απ ότι μ λένε οι περισσότεροι κ από τις προτάσεις που χω από τα αγορια) ΌΧΙ δεν έχω κανένα κουσούρι ή κάποιο ψυχολογικά θέμα (εκτός από αυτά που όλους μας πιάνουν κατά καιρους) έχω Γυμνασμένο σώμα , έχω κανονική κοινωνική ζωή, μάλιστα είμαι κ κοινωνική. .Απλά μέχρι κάποια ηλικία δεν Μ έβγαινε. .. από το. Σχολείο οι περισσότερες συμμαθήτριές συζητάγαν γ αυτο κ μένα δεν.Μ. έβγαινε! Δεν ήθελα να βγαίνω με αγόρια. .. αργότερα σαν φοιτήτρια ήθελα να κάνω σχέση με αγόρι αλλά να μείνουμε μόνο στα προκαταρκτικα.... Όταν πλέον μ ρθε κανονικά η σεξουαλικη επιθυμία γυρω στα 26 κ ειχα κ ορμές κ ικανοποιουμουν μόνη μου, είμαι αθεράπευτα ρομαντική! Έχω κάνει κάποιες σχέσεις που όμως δεν έχουν καταλήξει σε σεξ διότι εγώ θέλω να καμω έρωτα κ όχι σεξ κ βλέπω ότι οι άντρες το μυαλό τους το χουν μόνο στο σεξ. Ζητάω σωματική και συναισθήματα εξομοίωση! ! Δεν μπορώ να προχωρήσω στο σεξ εάν δεν καταλάβω ότι ο άλλος ενδιαφέρεται πραγματικά. . Δεν με θέλει μόνο γ αυτο, τρελαίνεται για ένα μ χαμόγελο, μια μου αγκαλιά. ... Μόνο έτσι θα με κάνει να θελήσω πραγματικά να ολοκληρώσω μαζί του κ όχι να αγχωθω . Γιατί μέχρι τώρα στιε εμπειριες που χα με αντρες , αγχώνομουν στη σκέψη ότι πρέπει να γίνει κ ότι αυτός δεν θ μπορεί να περιμένει κ όλες αυτές τις σκέψεις. .. Πιστευω ότι όταν το νιώσεις πραγματικά κ καταλάβεις ότι ο άλλος σε νοιάζεται θα σ φύγει το άγχος. .. αγχώνομαι κ στη σκέψη πως θα το πάρει ο άλλος το θα πει. Εάν ενδιαφέρεται πραγματικά πιστεύω δεν θα κοροϊδέψει. . Και θα ναι υπομονετικοΣ και θα το εκτιμήσει πάρα πολύ! !! Εδώ άλλες πουλάνε την παρθενιά τους για εκατομμύρια! ! Η μαλακια είναι ότι ο καιρός περνάει κ ο πρίγκιπας που περιμένω δεν έρχεται κ δεν θελω να ρισκάρω αλλά χρόνια για να χαρώ τον έρωτα όμως απ την άλλη θέλω η πρώτη φορά να ναι ξεχωριστή αξέχαστη κ να ναι με ένα άτομο που έχει αγγίξει την ψυχή μου....βοήθεια! ! Τι ν κάνω! ???
10
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πω κάτι διαφορετικό. Θεωρώ οτι το θέμα σου είναι ο φόβος της διείσδυσης, δηλαδή το σεξ/έρωτας για σένα είναι "εισβολή" στο σώμα σου. Κάτι το οποίο θεωρείς οτι αφού "πρέπει", θα επιτρέψεις να γίνει υπό όρους, προϋποθέσεις και απόλυτο έλεγχο από σένα. Γι'αυτό τα έχεις έτσι στο μυαλό σου.. ίσως τα κριτήρια που έχεις θέσει (φαντάζομαι δεν τα ανέφερες όλα στην εξομολόγησή σου) να είναι μη πληρούμενα από οποιονδήποτε υποψήφιο σύντροφο.Δε γνωρίζω τι μπορεί να προκάλεσε αυτό το φόβο και την άποψη που έχεις για τη σεξουαλική πράξη, αν είναι δηλαδή θέμα ανατροφής ή κάποιου τραυματικού περιστατικού, πάντως θα ήταν ενδιαφέρον να κάνεις αυτή την κουβέντα με έναν ειδικό. Δεν εννοώ οτι ντε και καλά συμβαίνει κάτι, αλλά αξίζει κάτι τέτοιο, για να εξαλειφθεί η πιθανότητα να έχουν γιγαντωθεί οι όροι που κρίνεις ως απαραίτητους, οι οποίοι θα μπορούσαν να σου στερήσουν μια από τις απολαύσεις της ζωής.
Δικαιωμα σου να μην θες να πας με τον πρωτο τυχοντα, αλλα εσυ εχεις φτασει στο αλλο ακρο κ νομιζω οτι εισαι υπερβολικα καχυποπτη με τους ανθρωπους κ υπερβολικα επιλεκτικη. Απ' τους πολλους που σε πλησιασαν, κανεις δεν καταφερε να σε κανει να τον εμπιστευτεις? Τι στο καλο, ολοι ακαταλληλοι ηταν? Μαλλον εσυ εχεις υπερβολικες απαιτησεις απ τους αλλους κ αν συνεχισεις να εχεις, θα μεινεις μονη σου για πολυ καιρο ακομα. Ο πριγκιπας που περιμενεις, δεν θα ερθει, γιατι μαντεψε, δεν υπαρχουν πριγκιπες. Ολοι συμβιβαζομαστε, κακα τα ψεματα, η ζωη ειναι γεματη συμβιβασμους, γιατι απλουστατα δεν γινεται να βρισκεις παντα ακριβως αυτο που θες. Οποτε εφοσον δεν το βρισκεις, συμβιβαζεσαι με κατι που ειναι λιιιιγο λιγοτερο καλο. Κ αυτο φυσικα δεν ισχυει μονο στο ερωτικο κομματι, ισχυει παντου. Αν περιμεναμε ολοι να βρουμε τον τελειο συμφωνα με τα δικα μας κριτηρια, τοτε θα ημασταν ολοι μονοι. Δεν ειναι κακο να συμβιβαζεσαι, δεν σημαινει οτι οποιος συμβιβαζεται ειναι δυστυχισμενος. Οποιος συμβιβαζεται δειχνει οτι εχει την ωριμοτητα να καταλαβει οτι ειναι ουτοπικο να αναζητας το "ΤΕΛΕΙΟ", γιατι απλουστατα δεν υπαρχει. Η επιλογη ειναι δικη σου. Αν εισαι οκ με το να περιμενεις να ερθει το 10 το καλο για να ολοκληρωσεις μαζι του, τοτε καν'το. Αλλα φανταζομαι οτι καταλαβαινεις πως αυτο εχει κ ενα μεγαλο βαθμο ρισκου.
Θα συμφωνήσω με τον/την greatwolf εξομολογουμένη. Θα ήθελα απλώς να προσθέσω ότι δεν χτυπάμε κάρτα για το πότε θα κάνουμε σεξ. Επειδή είσαι συναισθηματική, αρκετά ρομαντική όπως ήμουν πολύ και γω, κάπως σου καθυστέρησε όλο αυτό. Σεξ και έρωτα κάνουμε όταν ερωτευόμαστε κάποιον/καποια και όχι απλά να εκπληρώσουμε τις σωματικές μας ορμές. Επειδή θα είναι και η πρώτη σου φορά, ναι σε συμβουλεύω να μην παρασυρθείς με όποιον βρεις για να σου φύγει η παρθενιά που σε βαραίνει (κακώς). Πρέπει να υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα κατεμε για να μην σου είναι μια τραυματική και άσχημη εμπειρία. Απλώς πρέπει να είσαι πιο ανοικτή σε επικοινωνία με τους άλλους χωρίς να εμπιστεύεσαι αμέσως τον άλλον γιατί μπορεί να ζητά κάποις μόνο σεξ και θα σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα. Αλλά σκέψου πως υπάρχουν και άλλοι νέοι όπως εσύ και γνωρίζω μάλιστα και άτομα 30 και κάτι αγόρια και κορίτσια που περνούν το ίδιο.
Δεκτή και σεβαστή η απόφασή σου, αλλά χάνεις πολύτιμο χρόνο και μια φορά ζούμε μονάχα. Σου εύχομαι να βρεις ένα άτομο να μοιραστείς τις στιγμές που επιθυμείς, αλλά η παρθενιά σου πλέον δεν είναι πολύτιμη για κανέναν. Μη σου πω είναι και εμπόδιο. Γι'αυτό, την επόμενη φορά που θα βρεις ένα αγόρι/άντρα της προκοπής, προχώρα και μην φοβάσαι. Και μη σου πω μην του πεις τίποτα. Όλα στο μυαλό είναι εξάλλου. Και μετά απόλαυσε το δώρο της φύσης στην ανθρωπότητα: την ηδονή, που τόσα εκατομύρια χρόνια διασφαλίζει την διαιώνιση των ειδών.
Από τη μια είναι καλό για σένα που ακολουθείς αυτό που αισθάνεσαι και τηρείς τα όρια σου χωρίς να ταλαντεύεσαι από τις γνώμες των άλλων. Αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση και δύναμη χαρακτήρα. Από την άλλη, όμως, σε ένα παράλληλο σύμπαν όπου οι άντρες δεν έβρισκαν υπερβολικά εύκολα σεξ (όπως συμβαίνει σε αυτό που ζούμε) γεγονός που θα τους έδινε το χρόνο να περιμένουν ώστε να εκτιμήσουν το χαρακτήρα σου και να προκύψει το πιθανό ενδιαφέρον, θα σου δινόταν ο χρόνος σε μια γνωριμία το σεξ να έρθει πιο φυσικά και ομαλά (όπως το έχεις στο μυαλό σου). Υποθέτω ότι έχεις εξιδανικεύσει το όλο θέμα υπερβολικά για την εποχή μας. Δηλαδή έχεις υπερβάλει τα όρια σου ώστε να μη δίνεις πλέον καμία ευκαιρία.
"Bοήθεια. Τι να κάνω;"Η κραυγή σου μοιάζει να υποδηλώνει απόγνωση και συνειδητοποίηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν διαβάσει κανείς την εξομολόγηση όμως αυτό που δεν πάει καλά δηλώνεται άμεσα. Και ιδού:"Εδώ άλλες πουλάνε την παρθενιά τους για εκατομμύρια! ! Πηγή: www.lifo.gr"Πρώτον αυτό συμβαίνει σε χώρες που δεν θα ήθελες να ζεις.Δεύτερον αυτό συμβαίνει για κοριτσάκια 13-14-15 το πολύ χρονών (όσο κι αν μας φρικάρει αυτη η σκέψη). Όχι για ολόκληρες (συγγνώμη για την έκφραση) γαϊδάρες σχεδόν 30 χρονών!!! Που θέλω να καταλήξω. Το έχεις πάρει όλο λάθος. Δεν ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΣ κάτι πολύτιμο (που πρέπει να σου χρωστάει χάρη ο άλλος). ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ κάτι (ακόμα πιο) πολύτιμο με τον άλλο: την σωματική επαφή. Και το σεξ μια μορφή έρωτα είναι. Δεν χρειάζεται πεταλούδες και φιλάκια μόνο ο έρωτας. Χρειάζεται και λιώσιμο της σάρκας δύο ανθρώπων σε μία ενότητα. Δεν νομίζω ότι μπορείς να το κατανοήσεις αν δεν κάνεις σεξ. Και να κάνεις καλό σεξ. Και για να κάνεις καλό σεξ χρειάζεται και χρόνος και χρόνια και όσο τ'αφήνεις το τρένο φεύγει. Τα λόγια δεν μπορούν να το περιγράψουν. Βέβαια αν οι ορμές σου εμφανίστηκαν στα 26 (ενώ το φυσιολογικό είναι τουλάχιστον στην εφηβεία) τότε φοβάμαι ότι θα έπρεπε να μιλήσεις με κάποιον γιατρό γιατί μπορεί να μιλάμε για κάποια ορμονική ανισορροπία ή κάτι αντίστοιχο που να μπλοκάρει όλη σου την ερωτική ζωή. Εύχομαι καλή τύχη και πράξεις. Όχι άλλα λόγια. Δεύτερη ζωή δεν έχει.
βοήθεια! ! Τι ν κάνω!αυτό δηλώνει απόγνωση !!ΛΥΠΆΜΑΙάλλαξε ΤΩΡΑ τρόπο σκέψης. προλαβαίνεις .χάνεις τα καλύτερα χρόνια σου κάνε σεξ με κάποιον που σ αρέσει πολύ και θα ξεμπλοκάρεις όλα είναι στο μυαλό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon