ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2016 | 17:57

εισαι εσυ πατερας??

Γεια σας..Πηρα την αποφαση να γραψω εδω περα γιατι αλλιως θα εκραγω..το θεμα μου ειναι οικογενειακο..Ο πατερας μου οσω περνανε τα χρονια γινεται κ χειροτερος..παντα ηταν ενας ανθρωπος που φωναζε κ εκβιαζε ψυχολογικα..Ολα απο την πλατη της μητερας μου εχουν περασει αυτος ποτε δεν εχει βοηθησει σε τιποτα..Δεν μπορω να τον παρουσιασω σε κανεναν σας το ορκιζομαι δεν υπερβαλω..Σαν αμορφωτος ανθρωπος διχως παιδεια..Εγω κ η αδερφη μου δεν ειμαστε μικρες εχουμε προσπαθησει να του μιλησουμε ηρεμα αααπειρες φορες κ το μονο που εισπρατουμε ειναι ομηρικοι καυγαδες..Απο παντα τον ενοιαζε η καλοπεραση του κ ο εαυτος σου κ οποτε εβλεπε οτι μπορει η μανα μου να τον αφησει την εκβιαζε ψυχολογικα μεχρι που την επιασε κριση ξεσπασε κ την τρεχαμε στα νοσοκομεια..ποτε δεν ηρθε μονο εμεις πηγαιναμε μαζι της..Οχι οτι τον θελαμε κ διπλα μας γιατι οπου παμε ρεζιλι μας κανει..Ειναι 60 και χρονων κ ασχολειται με υπολογιστες ιντερνετ κ ολα τα συνναφη δε κανει τπτ..δεν συμβαδιζει με την ηλικια του δεν ειναι λογικα αυτα που κανει..Τωρα ξαφνικα πηρε το κινητο της μανας μ κ εβαλε κωδικο να τον εχει μονο Αυτος κ της λεει να πανε στο χωριο να την κλειση εκει επειδη ετσι τ ηρθε. Φυσικα η μητερα μου αρνηθηκε κ επειδη βλεπει οτι προτιμαμε να φυγει ειναι ετοιμος να τα σπασει ολα..πραγματικα φοβαμαι μην γινει τιποτα χειροτερο ειναι ικανος για ολα..Δεν μας εχει χτυπησει ποτε οχι αλλα ολο αυτο που μας κανει μας τρελενει φοβαμαι μη παθει τπτ η μητερα μου..μακαρι να εφευγε μονος του. Εφτασε σε σημειο να πει δεν θα σας αφησω τπτ δεν θα με εκκμεταλευτειτε εσεις για να κανετε την ζωη σας κ εγω να μεινω μονος ειμαι πιο πονηρος απο εσας..αν ειναι δυνατον δλδ..δεν θελω να τον παρουσιασω πουθενα εχουμε σοβαρο προβλημα..επειδη σημερα διαφωνισα μαζι του ηθελε να με χτυπησει..ηταν ετοιμος..θελει να επιβαλλει οτι γουσταρει αυτος δεν τον νοιαζει να γινει η να μας κανει ρεζιλι..Δεν τον αντεχω αλλο..μου δημιουργει προβληματα..Δεν ξερω τι να κανω..οσω για να του μιλησουμε ξεχαστετο..Δεν περνει απο λογια. Δεν υπερβαλω..η κατασταση ειναι αφορητη..Με τα καμωματα του αρχιζω να τον απεχθανομαι..Ειναι μια ανυποφορη κατασταση..Δεν θελει η μανα μ να κανει τπτ τ περνανε απο το μυαλο οτι να ναι ο ανθρωπος δεν ειναι καλα..μια ζωη απο αυτον τον ανθρωπο θυμαμαι φωνες ρεζιλικια ολα να περνανε απο τν μανα μ να δουλευει μονο εκεινη κ αυτος να τρωει τα ετοιμα..επρεπε να τον ειχε χωρισει αλλα την εκβιαζε..Αν συνεχιστει αλλο λιγο αυτο θα εχουμε ασχημα προβληματα..ασ φυγει στο χωριο να ηρεμησουμε διχως δραματα..Αυτα απο μενα..Συγνωμη για το κειμενο αλλα δεν εχω ανθρωπο να τα πω αυτα..
4
 
 
 
 
σχόλια
Eyxaristw polu alhtheia..exw stresarhstei polu sas milaw eilhkrina..den thelw na skeftomai ti tha ginei h pws tha adidrasei..einai mia polu asxhmh katastash..k nevriazw toso polu mazi t gt eipe mesa sta moutra ths mhteras m egw exw kanei zwara me ta lefta p evgaze h idia..e ai sixtir pia..makari na fygei k na mn prokalesei alla provlhmata an k de to kovw na ginetai etsi.
Menoume oloi mazi sto idio spiti..otan lew ekviasmo ennow tou typou tha kanei kako ston eayto tou k tetoia..pragmatika einai arrwsto k h mana m pragmatika skeftetai mh kanei tpt k emeis to skeftomaste..den adexetai allo..dn eimaste oute emeis mikres. Alla pragmatika fovamai mh kanei tpt..de ginetai pia autos o anthtwpos na menei mazi mas
Η βία είναι βία και μπορεί -όπως λέτε- ο πατέρας σας να μη σας χτύπησε ποτέ ως τώρα, αλλά καθώς φαίνεται σας έχει "τσακίσει" με τη βίαιη συμπεριφορά του, με τον τρόπο που σας μιλά και σας φέρεται, όπως επίσης και με την ανάρμοστη στάση του ως "ισότιμο" μέλος της οικογένειάς σας. Τονίσατε μάλιστα πως στην τελευταία σας λογομαχία ήταν έτοιμος να βιαιπραγήσει σε βάρος σας.Πιστεύω πως θα πρέπει να ζητήσετε την άποψη ένος ανθρώπου που θα είναι σε θέση να σας κατευθύνει κατάλληλα και αποτελεσματικά, ώστε να αντιμετωπίσετε όλες αυτές τις προκλήσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος.Κάποιος κοινωνικός λειτουργός ή ψυχολόγος ειδικός στα θέματα ενδοοικογενειακής βίας, πιστεύω ότι θα ήταν πολύτιμος σ' αυτή τη φάση.Η μητέρα σας μπορεί να είναι ο ήρωας της κατάστασης στα μάτια σας, αλλά θα πω τούτο. Στη ζωή είμαστε υπεύθυνοι τόσο για ό,τι κάνουμε, όσο και για ό,τι δεν κάνουμε, ενώ θα έπρεπε. Τι θέλω να πω με αυτό; Ένα τόσο επιβλαβές για εσάς και για την ίδια άτομο, όπως μας παρουσιάζετε τον πατέρα σας, ίσως θα ήταν φρόνιμο να είχε απομακρυνθεί από κοντά σας πριν να φτάσει η συμπεριφορά του να σας επιφέρει τόσα πλήγματα. Ναι ξέρω, αυτές οι αποφάσεις είναι οι δυσκολότερες και συναντούν κοινωνικά και πρακτικά εμπόδια, ενίοτε όμως καθίστανται αναγκαίες, για να προστατεύεται και να βελτιώνεται η ζωή μας και η ζωή των παιδιών μας -κυρίως αυτών.Όπως και να έχει, η άποψή μου είναι ότι χρειάζεστε βοήθεια ικανή να σας οδηγήσει σε λύσεις και τη χρειάζεστε άμεσα.Καλή τύχη, κουράγιο και δύναμη. Ο πατέρας σας θα εξακολουθήσει να διατηρεί το ρόλο του(ως πατέρας), όποια κι αν είναι η κατάληξη.
Scroll to top icon