ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.9.2016 | 17:41

Σκατα

Εχετε νιωσει ποτε οτι η ζωη σας δεν ειναι ετσι οπως θα επρεπε να ειναι? Οτι δεν σας δινεται καμια ευκαιρια για να την βελτιωσετε? Αυτο ακριβως αισθανομαι εδω και μερικους μηνες. Ημουν σπουδαστης ΙΕΚ, τον Ιουνιο τελειωσα την πρακτικη μου και απο τοτε δεν κανω απολυτως τιποτα...οχι γιατι δεν θελω αλλα γιατι δεν μπορω. Δουλεια στην ειδικοτητα μου δεν μπορω να βρω γιατι χρειαζομαι το χαρτι της πιστοποιησης την οποια θα δωσουμε σε 1,2 ισως και 3 χρονια, δουλεια εκτος της ειδικοτητας μου παλι δεν μπορω μα βρω γιατι ολοι ζητανε εμπειρια που εγω δεν εχω. Τα οικονιμικα της οικογενειας μου ειναι σε τραγικη κατασταση και δεν μπορω να κανω κατι για να τους βοηθησω. Δεν φανταζομουν ετσι την ζωη μου στα 21, υπαρχουν τοσα πραγματα που θελω να κανω και δεν μπορω γιατι δεν εχω δουλεια και λεφτα. Βλεπω φιλους και γνωστους να προχωρανε τη ζωη τους και ζηλευω, καποιοι ειχαν μεσο και βολευτηκαν αλλοι εχουν συγγενεις στο εξωτερικο και εφυγαν η ετοιμαζονται να φυγουν. Μονο εγω εχω μεινει κολλημενος. Ειναι αδικο αυτο που συμβαινει γιατι ολοι εχουν ευκαιριες να βελτιωσουν τις ζωες τους εκτος απο εμενα? Κανω κατι λαθος?
1
 
 
 
 
σχόλια
Το να κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι και να κλαις τη μοίρα σου δε σε βοηθάει,κοίτα τι μπορείς να κάνεις εσύ.Αφού δε μπορείς να βρεις δουλειά πάνω στο αντικείμενο που σπούδασες πάρε την εφημερίδα και ψάξε αγγελίες για κάποια άλλη απασχόληση ακόμα και 4ωρη ή 5ωρη.Εξάλλου δεν είσαι ο μόνος που θα δουλεύει πάνω σε κάτι αλλο από αυτό που σπούδασε,πολλά παιδιά το κάνουν αυτό.Και μόνο η διαδικασία του να βρεις μια απασχόληση, έστω και περιστασιακή, σε βγάζει από τη στασιμότητα.Το να κάθεσαι και να μη κάνεις τίποτα μόνο κακό κάνει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon