ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2016 | 00:53

Hello there!

Είμαι 20. Έχω σχέση με ένα παιδι με το οποίο είμαστε καλά εδώ και δύο χρόνια. Ο έρωτας έχει χαθεί,από μέρους μου σίγουρα. Αλλά τον αγαπάω. Το θέμα μου είναι ότι δεν σκέφτομαι σε καμία περίπτωση κάτι πιο σοβαρό μαζί του πράγμα που εκείνος κάνει. Μου πετάει για γάμους στην πλάκα (!), με έχει γνωρίσει στους δικούς του μιλάει για αρραβωνες σε κάνα δυο χρόνια... Εγώ του λέω όχι δε θέλω είμαι μικρή δε τα σκέφτομαι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να φανταστώ την ζωή μου μαζί του. Έχει κάποια αρνητικά που δεν μου ταιριάζουν και τα έχω ανακαλύψει με τον καιρό. Δεν θέλω να χωρίσω φυσικά γιατί για μια απλή σχέση τα αρνητικά αυτά δεν είναι τραγικά. Αλλά αν εκείνος το βλέπει όντως σοβαρά εγώ τι πρέπει να κάνω ? Νιώθω ότι τον κοροϊδεύω κατά κάποιο τρόπο και ας του έχω εξηγηθεί. Εκείνος είναι 24.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συνήθως στα 20 όταν μας τελειώνει ο έρωτας,μας τελειώνει και η σχέση.Δεν κοροϊδεύεις κανέναν.Οταν σου μιλήσει σοβαρά για το κοινό σας μέλλον,θα απαντήσεις εξίσου σοβαρά.
Scroll to top icon