ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2016 | 20:26

Οικογενιακα τραγικα

Να σας πω κ εγω γενικα τι με προβληματιζει..Οι γονεις μου δεν παντρευτηκαν απο αγαπη..Δλδ η μητερα μου δεν τον αγαπησε ποτε κ ο πατερας μου ειναι ενας ανθρωπος που δεν εχει προσφερει ποτε του στην οικογενεια..Δλδ τον ρολο του αντρα που βοηθαει την οικογενεια δν υπαρχει..Δεν δουλευει ποτε του δε δουλευε με την αιτιολογια οτι ειναι αρρωστος..Και οχι μια χαρα ειναι ποδια χερια εχει απλα ειναι τεμπελης κ τα θελει ολα ετοιμα τα παντα..Η μητερα μου δλδ ουσιαστικα συντηρουσε το σπιτι οσω με θυμαμαι κ αυτος προσκολημενος εκει μη τυχον κ τον αφησει ελεγε θα κανω κακο στον εαυτο μου κ τα συνναφη..Ειναι ενας πολυ οξυθυμος χαρακτηρας,δεν μπορει ανθρωπος να μιλησει μαζι του οπου κ αν παει η πας μαζι του σε κανει ρεζιλι κ δεν του καιγεται καρφακι..Περα απο αυτα εχω καταλαβει οτι μιλαει με καποια αλλη..Μικρη μεγαλη δε ξερω τι ειναι αλλα εχει μεγαλο θρασσος που περα απο το ποσο αχριστος ειναι σαν αντρας στην οικογενεια κανει κ τετοια??Ποσο ντροπη ποσο τον εχω σιχαθει?η μητερα μου το εχει καταλαβει κ τ κανε κ κουβεντα κ αυτος ειναι πολυ επιθετικος..Το ξερω οτι η μητερα μου δεν τον θελει κ πως ειχε σκεφτει απειρες φορες να ρον αφησει αλλα παντα φοβοταν μην κανει τπτ κακο αυτος κ παντα εμενε..Ποσο ποταπο να κρατας μια γυναικα με εκβιασμους κ περα απο αυτα να εισαι κ επιθετικος μαζι της γτ σκεφτεσαι οτι εκεινη μπορει να σε απαταει κ να σε αφησει κ να ελεγχεις τα παντα..Με μας δν εχει καλη σχεση..Τις προαλλες κ λογο των οικονομιων που ειναι τραγικα φωναζε πολυ ασχημα κ προσβαλε την αδερφη μου κ την εβριζε που δεν μπορει να βρει ευκολα δουλεια η οποια μια δυο μια δυο δεν μιλαγε κ την εφτασε στο αμην κ του ειπε οπως βλεπεις ακολουθω τα βηματα σου..Δλδ τον ειρωνευτηκε που δεν δουλεψε ποτε του κ δεν καταδεχοταν να δουλεψει πουθενα επειδη ελεγε ειμαι αρρωστος κ το αρρωστος ειναι τα αθριτικα του κ τπτ αλλο..Κ τ ειπε η αδερφη μου το αρρωστος το χρησημοποιεις οποτε σε βολευει δεν περνεις καμια ευθηνη κ ο κυριος προσβληθηκε κ τωρα δε μιλιουνται..με την μητερα μου δεν συνεννοουμαστε πια κ γενικα αποφευγουμε να μιλαμε ο ενας στον αλλον..τους ακουω κιολας που τσακωνονται,δε παλευονται αλλο..Εγω με την αδερφη μου κανουμε το παν να φυγουμε εχουμε καταντησει ψυχασθενεις..Εχω παγωσει τελειως δεν τους νιωθω γονεις μου πια κ δεν επιδιωκο να φτιαξουν οι σχεσεις μας ειδικα με τον πατερα μου..Η μητερα μ βασανισμενη ποσα να αντεξει πια..ξερω πως υπαρχουν πολυ εκει εξω με παρομοια προβληματα κ δεν ειμαστε η μονη προβληματικοι οικογενεια αλλα εχω να πω ενα..Οσω ειναι νωρις μαζεψτετα κ φυγετε απο τετοιες αρρωστες καταστασεις γτ καταστρεφομαστε κ εμεις..Με εκνευριζει κ μονο που τον βλεπω..Καθεται η σε ενα υπολογιστη ολη μερα η στο κινητο του κ τον νοιαζει μονο να εχει ιντερνετ μπας κ μιλησει με καμια ο ξεφτιλας..Θα κανω το παν να φυγω γτ με τρελενει ολο αυτο..Θα μισησω τα παντα..Οικογενεια οχι δεν ειμαστε..
1
 
 
 
 
σχόλια
Έγραψα το ίδιο και σε ενα άλλο παιδί τις προαλλες, φύγε όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ή γονείς σου είναι αυτοί που είναι και ή δυναμική μέσα στην οικογένεια σου δεν θα αλλάξει. Και ούτε βέβαια μπορείς να βοηθησεις κανέναν, να το αλλάξεις, να τον διορθώσεις. Μόνο τον εαυτό σου. Οπότε σου προτείνω παράλληλα με την απομάκρυνση από αυτό το περιβάλλον να δεις και ένα ψυχολόγο. Θα σε βοηθήσει, θα καταλάβεις πράγματα, θα αποκρυσταλλωσεις τις εμπειρίες σου και θα σε βοηθήσει να προχωρησεις μπροστά. Σε περίπτωση που δεν το σηκωνεις οικονομικά υπάρχουν και δωρεαν λύσεις σε Κέντρα Ψυχικής Υγείας κτλ.
Scroll to top icon