ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.9.2016 | 11:41

Φοβάμαι να δουλέψω

Δύσκολος καιρός για να έχω την πολυτέλεια να φοβάμαι να δουλέψω, το ξέρω, αλλά στην ιδέα και μόνο νιώθω το στομάχι μου να γίνεται κόμπος. Βρήκα δουλειά και σε λίγες μέρες ξεκινάω και δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν ξέρω τι ακριβώς με φοβίζει. Πιο πολύ το αποδίδω στο ότι φοβάμαι να μιλήσω στους ανθρώπους. Φοβάμαι πως θα τους ενοχλησω.. Τα έχω ανάγκη τα λεφτά, όντως. Αλλά φοβάμαι τόσο να ξεκινήσω τη δουλειά. Τρέμω ολόκληρος και ζαλιζομαι όταν σκέφτομαι ότι θα πηγαίνω από πόρτα σε πόρτα και θα πρέπει να μιλάω σε κόσμο (αυτή θα είναι η δουλειά μου). Όσο και να λέω όμως ότι σκέφτομαι βλακειες και πως άλλοι θα παρακαλαγαν να έχουν δουλειά σήμερα, δεν μπορώ να ηρεμήσω.... Καθόλου..
1
 
 
 
 
σχόλια
Δε φοβάσαι να δουλέψεις. Φοβάσαι τη δουλειά τη συγκεκριμένη..Δεν είναι εύκολο το από πόρτα σε πόρτα. Πάρε το μυαλό σου από το τι θα έκαναν/έλεγαν άλλοι και τις ενοχές σου πάνω σ' αυτό.Είναι μια επιπλέον πίεση που δε σε βοηθάει σε κάτι αυτή τη στιγμή. Δοκίμασε το, δώσε στον εαυτό σου το περιθώριο να το προσπαθήσει. Στο κάτω κάτω ο.τι και να γίνει δε θα μπορείς να πεις πως δε το πάλεψες καν. Καλή δύναμη !

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon