ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2016 | 01:35

πείτε μου την άποψή σας

Μία φορά ήμουν έξω μόνη μου και μου την ψιλοέπεσε ένας 30χρονος (είμαι 18). Μου φάνηκε συμπαθητικός και άρχισα να μιλάω μαζί του, αλλά δεν σκέφτηκα ότι μου αρέσει ή τίποτα τέτοιο. Βγήκαμε μία φορά, και αν και συμπαθητικός δεν μου φάνηκε και πολύ ενδιαφέρον. Του έδειξα πάντως τότε ότι η διαφορά ηλικίας μου φαίνεται κάπως μεγάλη και ότι τελος παντων δεν ενδιαφέρομαι. Μετά έκλεισα στο φβ και επειδή δεν είχε το τηλ μου δεν μπορούσε να με βρει και για έναν χρόνο δεν μιλήσαμε καθόλου. Άνοιξα το φβ για μία εβδομάδα και μου έστειλε μόλις το είδε, αλλά δεν απαντησα και το ξαναέκλεισα. Και 5 μέρες μετά τον πετυχαίνω στον δρόμο και έγινε πολύ πιεστικός να βρεθουμε. Και μου εδωσε το τηλ του και μου είπε ότι μου δίνει έναν μήνα για να τον πάρω εγω. εγω φυσικά δεν θα τον επαιρνα τηλ για να το πάρει το μήνυμα ότι δεν ενδιαφέρομαι. Πριν περάσει όμως ο μήνας τον πετυχαίνω 2η φορά στον δρόμο και παλι έγινε πολύ πιεστικός, αλλά αυτή τη φορά του ειπα ξεκάθαρα ότι δεν θέλω να βγούμε και εκανα μεταβολή και εφυγα. Και αυτός με πήρε από πίσω και μου έλεγε να βγούμε και τελικά με σταματησε και μου είπε ότι θα βγούμε απλώς για καφε και τίποτα περισσότερο. Εγώ τότε είπα αντε νταξυ και βγήκαμε και τον πήγα σε ενα καφε από αυτά που έχουν επιτραπέζια για να περνάει πιο ευκολα η ωρα, και καλα που το κανα γιατί θα είχα κόψει φλέβες αλλιώς. Απο τότε που βγηκαμε μου στελνει κάθε μερα και μου λεέι να βγούμε όλη την ωρα και γω το αποφευγω με διαφορες διακιολογίες.Και σήμερα το βράδυ τον πέτυχα στον δρόμο 3η φορά και παλι τα ίδια. Πιστευετε ότι με στοκάρει; γιατί νταξυ στη θεσσαλονική ζω όχι και σε κανα χωριο . και πως πρεπει να το χειριστώ όλο αυτό; τον μπλοκάρω από παντου και όταν τον ξαναδώ τι λέω; ή του στελνω και του λέω ότι δεν θέλω να βγαίνω μαζί σου στο φιλικό γιατί δεν ταιριάζουμε και για παρέα;
6
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εχεις κανα αδερφο η φιλο να του βαλει χερι? 30 χρονων ειναι και εσυ εισαι παιδακι. Στη τελικη αμα τον ξαναπετυχεις πες του οτι εχεις αγορι και να σταματησει να σε ενοχλει.
Καταρχήν φταις και εσύ εξομολογούμενη: δεν αναφέρεις πουθενά ότι του το ξέκοψες μαχαίρι λέγοντάς του ''φίλε δε γουστάρω''. Τον ''αποφεύγεις με διάφορες δικαιολογίες'', κάποιοι άντρες το θεωρούν ''παιχνίδι'' αυτό και επιμένουν, έτσι κι αλλιώς δεν έχουν και τίποτε να χάσουν. Στο μεταξύ παίζουν με άλλες 5-10 και όλο και κάπου θα κάτσει η μπίλια.
Δεν το θεωρώ απίθανο να σε στοκάρει. Εννοείται ότι τον μπλοκάρεις από παντού, ενημερώνεις οικογένεια και φίλους για το άτομό του και αν ξανασυναντηθείτε επιμένεις σταθερά στο "όχι, δεν ενδιαφέρομαι και δε θέλω".
Scroll to top icon