ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.10.2016 | 22:44

Ρε μήπως είμαι ασέξουαλ τελικά;

Συνηθισμένη στην μοναξιά μου, ενεργή ερωτικά αλλά μόνη μου-καταλαβαίνετε τι εννοώ-, και αν κάποια στιγμή γνωρίζω κάποιον άνδρα αν και θέλω να έχω έναν δεσμό δεν μπορώ να λειτουργήσω ερωτικά μαζί του... Στα υπόλοιπα όλα καλά αλλά στο θέμα σεξ δεν μου βγαίνει, με αποτέλεσμα να φοβάμαι αν δεν τον ικανοποιώ τότε θα ψάξει να το βρει αλλού...Δεν μπορώ να λειτουργήσω, λες και είμαι σε άλλη διάσταση, δεν μου βγαίνει αρκετό πάθος εκείνη την στιγμή. Κάνω κινήσεις μηχανικές και ξενερωτικές όταν δεν υπάρχει πάθος.Κάποιος θα πει οτι έχω πρόβλημα, κάποιος άλλος οτι δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος να με ξεσηκώσει, και πότε θα βρεθεί; 30άρισα και εγω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχει γίνει της μοδός ο όρος. Όμως οι ασέξουαλ δεν έχουν ορμές και δεν αυτοικανοποιούνται...Προτείνω, εφόσον σε απασχολεί, να ρωτήσεις τον γυνσικολόγο σου και κάποιον ψυχολόγο. Σίγουρα κάτι θα προτείνουν που δεν θα έχεις σκεφτεί.
Scroll to top icon