ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.10.2016 | 19:21

Απαράδεκτος παρθένος

Είμαι 20 χρονών, ωραίο παιδί και γοητευτικός.Είμαι πολυ ντροπαλός και υπερευαίσθητος.Μου έχει δοθεί πολλες φορές η ευκαιρία να χάσω την παρθενιά μου ήδη απο τα 15 και όμως δεν την έχασα ποτε.Οι περισσοτεροι που μαθαινουν οτι ειμαι παρθένος εκπλήσσονται(ειδικα αντρες ) γιατι εχω εναν αέρα πολυ γαμήκουλα και ομως δεν την εχω χασει.Το περίεργο της υπόθεσης ειναι οτι δεν με ενδιαφέρει κιολας οσο ενδιαφέρει τους περισσοτερους πλεον.Σαν να αρκουμαι στον αυνανισμο γιατι τον θεωρω ασφαλεστερο απο την σεξουαλικη πραξη απο την αποψη οτι στην σεξουαλικη πραξη εχεις το χρεος να ικανοποιησεις και την παρτενερ.Θυμαμαι στα 16 ειχα σχεση με μια μναρα..Ολο το σχολειο ηθελε να την μαμησει και παιδια ντρεπομαι που θα το πω αλλα 3 μηνες που τα χα μαζι της δεν ξυριζομουν επιτηδες για να αποφυγω την σεξουαλικη πραξη μεχρι που τελικα και την χωρισα γιατι την ταλαιπωρουσα.Δεν ξερω τι παιζει με μενα, θελω βοηθεια.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειναι θεμα υπερευαισθησιας αγαπητη μου. Ειναι οτι εχει συνηθισει ο καθενας να κρινει και να βγαζει συμπέρασματα για τον αλλον χωρις να πολυσκεφτεται και χωρις να εμβαθυνει. Δεν ειπε οτι δεν τον ελκυουν ειπε οτι νιωθει αβολα ως προς το σεξ. Λες να μην τον ελκυε η κοπελα και να τα ειχε μαζι της ετσι απο αποψη? Απλως η αποψη σου ειναι απορροια στερεοτυπου, που θελει τον ανδρα να κανει το βημα και να γ... ει τη μια και την αλλη χωρις πολλη σκεψη, η να προχωραει εκει κατευθείαν. Και μερικοι ανδρες ευαισθητοι ειναι και οπως έχουμε να αντιμετωπισουμε εμεις προτυπα περι κιλων περι εμφανισης κλπ εχουν και εκεινοι. Και εκεινοι πιεζονται απο την κοινωνια σε αλλους τομεις. Η σχεση, η κοπελα και το σεξ αποτελει για αυτους μια μορφη κοινωνικης πιεσης και το πως αντιδρα ο καθενας ειναι κατι προσωπικό. Μια ευαισθησια δε συνεπάγεται ομοφυλοφιλια. Και η ευκολια στο να βγαζουμε συμπερασμα κατ εμε δειχνει σε ενα βαθμο ρηχοτητα.
εσύ μπορεί να νιώθεις άσχημα για αυτό που είσαι αλλα υπάρχουν κοπέλες που βρίσκουν αυτήν την αμηχανία γοητευτική , μέσα σε μια κοινωνία που έχει ευτελισει τις σχέσεις και τη σεξουαλικη πράξη. Και εγώ είμαι είκοσι και δεν έχω κάνει κάτι. Υπάρχουν φορές που νιώθω σαν έξω γήινη αλλα από τη στιγμή που δε βρήκα κάτι αξιόλογο , κάποιον με ίδιες αρχές κλπ κλπ δεν το μετανιωνω. Τώρα επειδή η δική σου περίπτωση είναι διαφορετική με την έννοια ότι είχες σχέση κιόλας ενώ εγώ πχ όχι , ίσως απλά δεν ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος αυτή για να νιώσεις την απαραίτητη οικειοτητα. Ισως δεν ήσουν έτοιμος. Ισως να θες τώρα να δεθεις με κάποια πρωτα σε συναισθηματικο και πνευματικο επιπεδο και μετά να λειτουργησεις. Μην καταδικάζεις πάντως τον εαυτό σου, δωστου λίγο χρόνο :)
Scroll to top icon