ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.10.2016 | 00:44

ΕΘΙΣΜΟΣ

Ειμαι φοιτητης.Για περισσοτερα απο 6 χρονια ημουν εθισμενος στον τζογο.Πλεον σταματησα γιατι εβλεπα οτι η ζωη μου αρχιζε να καταστρεφοταν με ραγδαιο ρυθμο.Παρατηρησα απο τοτε που σταματησα εθιζομαι παρα πολυ ευκολα σε αλλες καταστασεις.Αυτο το διαστημα εχω αρχισει να πινω σε μεγαλο βαθμο αλκοολ(οτι βρω στο σπιτι και εκτος).Δεν εχω ορεξη να βγαινω απο το σπιτι παρα μονο για την σχολη.Επιπλεον,νιωθω οτι δεν μπορω να κανω ευκολα σχεσεις(κοινωνικες και προσωπικες).Και σαν να μην εφτανε αυτο οι περισσοτεροι φιλοι μου απομακρυνονται σιγα σιγα,αν και δεν τους εχω μιλησει για αυτο το θεμα.Δεν με γεμιζει τιποτα πλεον-νιωθω τοσο κενος μεσα μου χωρις συναισθηματα χωρις τιποτα.Εχω μετανιωσει τοσο πολυ που τα περισσοτερα χρονια το μονο που με ενδιεφερε ηταν το χρημα.Το χρημα και μονο αυτο και αδιαφορουσα για τα υπολοιπα.Και τι κερδισα? Να ειμαι σαν ζωντανος νεκρος.Μακαρι να καταφερω να βοηθησω τον εαυτο μου και να μπορεσω να κυνηγησω τα ονειρα μου.Καληνυχτα..
1
 
 
 
 
σχόλια
Βοήθησε τον εαυτό σου με το να βρεις έναν καλό ψυχολόγο. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε να χειριστούμε μόνοι μας και δεν είναι ντροπή να ζητάμε βοήθεια από άλλους. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα τη ζητήσεις από έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας. Θα σε ανακουφίσει να μιλήσεις με κάποιον που δεν θα σε κρίνει αφενός, αφετέρου η επιστημονική του κατάρτιση θα σε ωφελήσει σε μεγάλο βαθμό. Μην χάνεις άσκοπα άλλο χρόνο, όταν μπορείς να έχεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Scroll to top icon