ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.10.2016 | 17:42

expectations vs reality

Βαρέθηκα να επιβεβαιώνω τις προσδοκίες σας.Η οικογένεια μου να νιώθει περήφανη ότι έχει ένα παιδί συγκροτημένο, μορφωμένο και έξυπνο, με μια καλή δουλειά και ένα μέλλον μπροστά της.Η αλήθεια είναι ότι μισώ την δουλεία μου και θέλω να παραιτηθώ γιατί νιώθω ότι το μόνο που μου προσφέρει είναι μια ικανοποιητική οικονομική ανεξαρτησία.Οι φίλοι μου ότι έχουν μια φίλη δυναμική, κυρίαρχη του εαυτού της και ανεξάρτητη.Μην σπάσουμε την εικόνα της κουλ, έξυπνης ανεξάρτητης γκόμενας που δεν έχει ανάγκη κανένα, δεν κάνει χαζοσυζητήσεις και κρίνει υποτιμητικά οποιαδήποτε γυναίκα επιβεβαιώσει έστω και στιγμιαία το στερεότυπο της χαζογκόμενας. Γκιλοτίνα.Ο εργοδότης μου και οι συνάδελφοι, να με επιβραβεύουν διαρκώς για το πόσο ικανή είμαι και να μου φορτώνουν τόνους δουλειάς και ευθυνών γιατί ξέρουν ότι οτιδήποτε και να αναλάβω θα το φέρω σε πέρας, παρόλο που δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες μου. Βαρέθηκα να νιώθω πάνω μου το βάρος των προσδοκιών σας.Δεν είμαι ούτε συγκροτημένη, ούτε συνειδητοποιημένη. Μισώ την δουλεία μου μαμά και μπαμπά...αλήθεια θέλω να παραιτηθώ, ξέρω ότι θα με πείτε αχάριστη αλλά νιώθω κάθε μέρα να πνίγομαι με το να κάνω κάτι που δεν με ευχαριστεί.Δεν είμαι τέρας αυτοσυγκράτησης και αυτοελέγχου. Πολλές φορές γίνομαι "γυναικούλα", κλαίω στεναχωριέμαι και εναποθέτω την ευτυχία μου και την ψυχική μου ηρεμία σε χέρια άλλων. Σορρι ε? Μην με στείλετε για αποκεφαλισμό. Γι αυτό και σήμερα δεν θέλω να βγω, δεν θέλω να δω κανέναν σας.θα κάτσω οκλαδόν στον καναπέ μου, θα τρώω γαριδάκια και αφού γλύφω τα υπολείμματα απο τα δάχτυλά μου θα σκουπίζω τα χέρια μου πάνω στις πιτζάμες μου. Μετά θα βάλω να ακούσω madrugada και θα μπαίνω να βλέπω παλιές φωτογραφίες του, ναι αυτό θα κάνω. Γιατί τόσο συγκροτημένη είμαι μαλ...ες.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρά...να φας τα γαριδάκια σου,να ακούσεις madrugada(αγαπώ)...αντε δες και καμιά φωτογραφία από τα παλιά...αλλά από αύριο,αυτά που έγραψες εδώ μοιράσου τα και με κάποιον δικό σου...μερικές φορές,η αξιοπρέπειά μας,δεν μας αφήνει να ανοιχτούμε όσο θα θέλαμε...όμως,αυτοί που σε αγαπούν,θα σε ακούσουν...και θα προσπαθήσουν να σε καταλάβουν...και ίσως τότε,να βρεις το κουράγιο να αλλάξεις και κάτι από αυτά που σε χαλάνε... :)
Scroll to top icon