Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κάρα Ντελεβίν για τη σεξουαλικότητά της

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κάρα Ντελεβίν για τη σεξουαλικότητά της Facebook Twitter
0

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη σεξουαλική ζωή της, έδωσε η Κάρα Ντελεβίν μιλώντας στην drag queen RuPaul, στο podcast "What's The Tee?". Το 26χρονο μοντέλο μίλησε για άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητάς της, από τα 18 της που είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή μέχρι και σήμερα. 

«Είμαι πολύ καλή στο να δίνω αγάπη, παρά να παίρνω. Το ίδιο είμαι και στο στρώμα του κρεβατιού. Το βρίσκω αρκετά δύσκολο να παίρνω ευχαρίστηση, αγάπη και τα συναφή κι έτσι μου αρέσει να τα προσφέρω». 

«Επιτρέπω να μου χαρίσεις ικανοποίηση, αλλά είναι δύσκολο να βρεις έναν τέτοιο άνθρωπο. Σίγουρα πάντως έχω βρει κάποιους τέτοιους στη ζωή μου, παλιότερα. Η όλη διαδικασία της στρατηγικής στο φλερτ είναι πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική στους άντρες από ότι με τις γυναίκες. Στους άντρες πάντα υποτάσσομαι. Πάντα. Αλλά με τις γυναίκες είμαι το αντίθετο. Είναι παράξενο».

«Συνήθιζα να πηγαίνω στα κλαμπ, αλλά τώρα προτιμώ να κάνω σεξ, παρά να βγαίνω», είπε το 26χρονο μοντέλο.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κάρα Ντελεβίν για τη σεξουαλικότητά της Facebook Twitter

«Ένα μέρος της συνεύρεσης, αυτή σύνδεση, είναι άγρια. Συναντάς κάποιον και όταν πας στην κρεβατοκάμαρα μαζί του είναι ένα άλλο ζώο. Το βρίσκω συναρπαστικό. Υπάρχουν άνθρωποι που όταν είναι ερεθισμένοι σεξουαλικά σε φλερτάρουν και στο σεξ είναι φρικτοί. Μου αρέσουν τα άτομα που παρουσιάζονται σεμνότυφα και όταν πηγαίνεις στο δωμάτιο μαζί τους μεταμορφώνονται». 

Τους τελευταίους μήνες η Ντελεβίν είναι ζευγάρι με την 29χρονη ηθοποιό Ασλεϊ Μπένσον, που απέκτησε παγκόσμια φήμη από τη συμμετοχή της στο «Pretty Little Liars». Στο παρελθόν είχε συνάψει δεσμούς με άντρες όπως ο Τζέικ Μπαγκ και ο Χάρι Στάιλς, αλλά και με γυναίκες όπως η Ρίτα Όρα και η Πάρις Τζάκσον.

Η ίδια πέρασε πολύ άνετα παιδικά χρόνια και ήταν «ιδιαιτέρως προνομιούχα» όπως παραδέχεται, αλλά στα 16 της, ο πατέρας της σταμάτησε να την στηρίζει οικονομικά, όπως και τα αδέλφια της. 

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κάρα Ντελεβίν για τη σεξουαλικότητά της Facebook Twitter

Πλέον είναι πιο δεμένη με την αδελφή της, Πόπι, παρότι δεν έκαναν πολύ παρέα όσο ήταν παιδιά. «Έχω αδελφές, αλλά περνώ και πολύ χρόνο μόνη μου, με ταινίες και βιβλία φαντασίας που μου αρέσουν τόσο πολύ. Έχω μάθει τόσα πράγματα από αυτό, από την Disney και παραμύθια». 

Τα φιλμ μπορεί να την «μεγάλωσαν», όπως λέει, αλλά της δημιούργησαν και προβλήματα λόγω των στερεοτύπων που προέβαλαν.

«Δεν ήθελα να αποδεχθώ της σεξουαλικότητά μου», εξηγεί. Στα εφηβικά της χρόνια δίσταζε να απελευθερωθεί: «Σκεφτόμουν ότι οι πριγκίπισσες της Disney αγαπούν όλες άνδρες. Ότι αυτός είναι ο τρόπος και δεν θα μπορούσα να γίνω πριγκίπισσα αν δεν έκανα το ίδιο», λέει χαρακτηριστικά. 

«Η αλήθεια είναι ότι είμαστε όλοι σεξουαλικά πολύ ρευστοί», σχολίασε η RuPaul με την Κάρα Ντελεβίν να αποκρίνεται πως «συμφωνεί 100%». 

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Κάρα Ντελεβίν για τη σεξουαλικότητά της Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM