ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2016 | 17:46

Μητρικό ενστικτο

Γειά σας!τι κάνεις όταν το μητρικό σου ένστικτο έχει ξυπνήσει, είσαι σε μια καλή ηλικία να γίνεις μαμά,έχεις βρει τον σύντροφό σου αλλά από την άλλη δουλεύεις σαν τον σκύλο για ψίχουλα πάρα πολλές ώρες, δεν έχεις καταφέρει να μαζέψεις φράγκο στην άκρη και δεν υπάρχει κανένας να σου φροντίζει το παιδί για να μπορείς να συνεχίσεις να δουλεύεις? Αν σταματήσω τη δουλειά ή έστω μειώσω τις ώρες θα ήταν καταστροφικό για το νοικοκυριό μας.Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει μέσα στα επόμενα χρόνια για να πω οκ ας δώσω λίγη παράταση μέχρι να βάλω κάποια πράγματα στην άκρη και μετά προσπαθούμε για το μωρό. Επίσης έχω και στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι τα χρόνια περνανε πολύ γρήγορα και ίσως να μην είμαι πια τόσο μικρή για να μπορέσω να μείνω εύκολα εγκυος (είμαι 27 τωρα)
2
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγω γεννησα χωρις δυσκολια μετα τα τριαντα, αλλα γενικα η γονιμοτητα πεφτει. Επισης αν ξεκινησει κανεις την προσπαθεια στα 35 και δεν του βγει με φυσικο τροπο θα αισθανθει μια πιεση να αρχισει προσπαθειες εξωσωματικης στα σαραντα πλην.
Καλη μου κοπελα οντως είσαι σε καλη ηλικια ΑΛΛΑ μην ακουω τετοια γιατι θα παρωτα βουνα!!! Εγω γεννησα 33 ετων. ΛΟιπον για την ηλικια μπορω να σου πω πως δεν αποτελει εγγυηση για το ποσο ευκολα θα συμβει το χαρμοσυνο! Νεες εχουν προβληματα και μεγαλυτερες τα καταφερνουν πιο ευκολα. ΣΙγουρα παιζει σημαντικο ρολο αλλα δεν ειναι αυτο που θα καθορισει τα παντα. Επισης γνωριζω πως ηπαρχει ενα "οριο" στα 35 οπου απλως εκει υπαρχουν περισσοτερες εξετασεις. Τιποτα παραπανω.ΑΝ θελεις να σου μιλησω οικονομικα μπορω να σου πω πως λυσεις υπαρχουν για ολους. Εγω θηλασα δυομιση χρονια οποτε μηδεν το κοστος για τα γαλατα. εχετε στο περιβαλλον ζευγαρια με παιδακια ωστε να σας χαρισουν/ δανεισουν τα απαραιτητα; υπαρχει καποιος σταθμος κοντα σας που να δεχεται βρεφακια κι αν ναι με τι κοστος; Καλυτερα να μιλησεις με καποιον που εχει παιδακια ωστε να σου πει πανω κατω για τις αναγκες και να τις ζυγισετε.ΑΠο την αλλη θα σου πω πως καλυτερα να περιμενεις ωστε να μπορεσεις να εχεις την ευκαιρια να μεινεις εκτος δουλειας ωστε να αφοσιωθεις οσο γινεται στην ανατροφη. Δεν ειναι μονο τα χρηματα, δεν ειναι μονο οι βιολογικες αναγκες αλλα θα υπαρξουν αναγκες ενος νεου μωρου που θα ειναι απολυτα εξαρτημενο απο εσενα. ΟΠως και να εχει εσεις θα το αποφασισετε. ΚΑλη σας τυχη!
Scroll to top icon