ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2016 | 21:50

Εξομολογουμαι οτι..

Ενω μπορει να εχω σχεση,μου αρεσει να αγκαλιαζω αλλους,να τους "κανω πλακες" κτλπ αλλα ειπαμε οχι ολους. Μονο με μερικους.Δεν θα απατουσα ποτε το αγορι μου,ουτε καν που μου εχει περασει απο το μυαλο κατι τετοιο αλλα νιωθω οτι φαιρομαι σαν "ποπη"..Βεβαια και με τις γυναικες ειμαι πολυ ανοιχτη αλλα δεν με απασχολει αυτο εφοσον δεν με ελκυουν. Γιατι να ειμαι ετσι; γιατι να ειμαι τοσο "ανοιχτη"; Γιατι να νιωθω οτι θεωρουμαι πουτανα; γιατι να μην ειμαι σαν τις αλλες που δεν χαμογελανε συνεχεια,που δεν αγκαλιαζουν σχεδον ποτε; που ειναι πιο "κλειστες" σαν χαρακτηρα; τις ζηλευω,αληθεια.Εχω στο μυαλο μου αυτες τις ερωτησεις αλλα απαντησεις δεν μπορω να μου δωσω,ισως ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου και εγω γεννηθει για να ειμαι ετσι. Μακαρι να μπορουσα να αλλαξω. Ισως φταιει το οτι ειμαι πολυ δεμενη με αυτα τα δυο ατομα(ο ενας εχει κοπελα)..αλλα και παλι, δεν εξηγειται. ΦΤΑΝΕΙ ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ,ΦΤΑΝΕΙ.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εγω παλι που ειμαι πιο κλειστη, ζηλευω ανθρωπους σαν κ σενα, που ειναι οπως λες πιο ανοιχτοι, γιατι θεωρω οτι γινονται πιο ευκολα συμπαθεις κ γενικα κερδιζουν τις εντυπωσειςπ. Τελικα ο,τι κ να ειμαστε, παντα θα θελουμε να ημασταν κατι αλλο.
Scroll to top icon