ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.11.2016 | 02:49

το μπλεξιμο του αιωνα

Γεια σας παιδια..!!! Ελπιζω ολοι να ειστε καλα και ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο που θα σπαταλησετε οσοι το διαβασετε..Να τα παρουμε ομως λιγο απο την αρχη..Ειμαι 22 χρονων σπουδαζω Νομικη σε γνωστο πανεπιστημιο και η ιστορια μου εχει ως εξης..Γενικα ειμαι μια αρκετα εμφανισιμη κοπελα με οχι πολλες εμπειριες στα αγορια αλλα θα μπορουσα να τις χαρακτηρησω ως επαρκης.Παντα με γοητευε το ανδρικο φυλλο μονο..Τα τελευταια 2 χρονια κανω παρεα με μια υπεροχη κοπελα ειμαστε καλες φιλες βγαινουμε περναμε χρονο στην σχολη ανταλασουμε επισκεψεις και ολα αυτα..Μιλαγαμε για οτι μας συμβαινει και γενικα ειμαστε πολυ κοντα και δεμενες..Ολα κανονικα ως εδω .Οπως 2 πολυ καλες και ενωμενες φιλες.Τον τελευταιο χρονο σχεδον ομως κατι εχει αλλαξει στην ζωη μου.Αρχισα να την βλεπω αλλιως.Και για να ην αναρωτιεστε αυτο το αλλιως μεταφραζεται οπως καλα καταλαβαν καποιοι ΕΡΩΤΙΚΑ.Κιομως..Δεν το σκεφτομαι καν γιατι φοβαμαι τον εαυτο μου μηπως ανακαλυψω το γενικο πλαισιο της ιστοριας αυτης.Στην αρχη ελεγα στον εαυτο μου οτι ισως ειναι ο θαυμασμος διοτι ειναι μια εξαιρετικη και καλλιεργιμενη κοπελα αλλα αμ δεεε..Καθε βδομαδα που περναει καταλαβαινω οτι την θελω.οτι μου αρεσει ,οτι δεν ειναι κακο ολο αυτο που γινεται.Δεν ξερω τι εχει γινει.Ποτε δεν ειχα ελξη με καποια κοπελα.Ουτε καν που μου ειχε περασει ως ιδεα.Ισα ισα που ολες οι υπολοιπες με απωθουν και το βρισκω τρελο να μου αρεσει κοπελα απλα με αυτη δεν ξερω τι εχει γινει.Και για να σας προλαβω η κοπελα θα σοκαριστει αν της μιλησω οποτε αυτη την προοπτικη την ξεχναμε τελειως γιατι θα γινουμε απο 2 χωρια χωριατες..Αν ημουν μπαισεξουαλ θα μου ειχε αρεσει η θα μου αρεσε και αλλη .ειμαι σιγουρη γιαυτο.απλα ειναι η μονη που νιωθω ετσι τοσο μοναδικα.Τι θα κανω θεεεεεεε μου?
3
 
 
 
 
σχόλια
Φίλη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μέχρι προσφάτως ήμουν μπλεγμένη σε μια παρόμοια κατάσταση. Δεν είμαι bi αλλά μου δημιουργήθηκαν ερωτικά συναισθήματα για μια φίλη μου. Ήμουν το ίδιο σοκαρισμένη με σένα γιατί δε πίστευα ότι υπάρχει μια τέτοια πλευρά του εαυτού μου. Περνούσα υπέροχα μαζί της, την ήθελα τρελά, εκείνη απ΄ την άλλη με απέφευγε ενστικτωδώς διότι είχε καταλάβει ότι οι προθέσεις μου δεν ήταν φιλικές. Τώρα πια, αντιλήφθηκα ότι έκανα πολύ καλά και δεν της μίλησα γιατί αν το είχα κάνει το πιο πιθανό θα ήταν να μη μιλούσαμε τώρα. Αυτό που θα σου πρότεινα να κάνεις είναι να ανοίξεις συζήτηση σχετική με τον λεσβιακό έρωτα και να δεις τις αντιδράσεις της. Διαφορετικά, αν είναι κάπως άβολο όλο αυτό μπορείτε να δείτε μια ταινία λεσβιακού περιεχομένου, για παράδειγμα το Βlue is the warmest colour ή το Imagine me and you, και πάλι να τσεκάρεις τη συμπεριφορά της. Το να της μιλήσεις ευθέως κατανοώ ότι είναι δύσκολο και για την ώρα θα πρότεινα να μην το κάνεις. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.
Scroll to top icon