ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.11.2016 | 16:40

Θανατος

Τον τελευταιο καιρο εχω αποκτησει μια ισχυρη φοβια για τον θανατο..Βαζω τον εαυτο μου να σκεφτει οτι καποια μερα θα πεθανω και με πιανει τρελα γιατι σκεφτομαι ποσο μικροι και ασημαντοι ειμαστε..οτι καποια μερα αυτος που εισαι αυτα που σε νοιαζουν δε θα εχουν καμια σημασια..γενικα με επηρεαζει πολυ αυτο το θεμα και με φοβιζει το αγνωστο..καμια γνωμη?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο θάνατος είναι μια καινούρια ζωή!!!πρέπει να αντεχουμε να ζήσουμε τη ζωή,μέχρι το θάνατο!!υπάρχει η κόλαση,ο παράδεισος,ας ελπίσουμε ότι θα πάμε όλοι στον παράδεισο!!!οπότε καλό παράδεισο να έχουμε όλοι!!!!!
Υπάρχει μια χαρακτηριστική σκηνή σε πολλές ταινίες,με το παιδάκι που φοβάται πως μέσα στην ντουλάπα του υπάρχει ένα τέρας.Τρέμει να την πλησιάσει και να την ανοίξει,αλλά όταν κάποια στιγμή βρει το θάρρος και το κάνει,βλέπει πως δεν υπάρχει κανένα τέρας μέσα και αυτομάτως ο φόβος του παύει να υφίσταται.Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις,να έρθεις αντιμέτωπος με το ψέμα του θανάτου,δεν υπάρχει θάνατος.Θάνατος είναι απλά η ονομασία της πύλης ή τα σύνορα που θα περάσεις για να μεταβείς σε μια άλλη ζωή.Το ότι δεν έχεις ξαναπάει εκεί ή δεν έχεις κάποιον γνωστό που να έχει έρθει από εκεί να σου πει πως είναι,δεν είναι λόγος για να φοβάσαι.Όλη σου η ζωή από την ημέρα που γεννήθηκες είναι μια διαδρομή,ένα ταξίδι προς τον θάνατο.Όταν λοιπόν αυτό το ταξίδι θα καταφέρεις να το απολαύσεις στο έπακρο,να ζήσεις κοινώς,εκπληρώνοντας όνειρα,επιθυμίες,τα θέλω σου...τότε ο θάνατος θα αποτελέσει για εσένα τον υπέρτατο οργασμό,το κρεσέντο της ζωής σου.Γιατί μόνο όταν θα έχεις ζήσει πραγματικά θα είσαι έτοιμος να αναγνωρίσεις ότι ο θάνατος δεν είναι εχθρός σου,αλλά η εκπλήρωση του ταξιδιού σου.
Scroll to top icon