ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.11.2016 | 22:21

η ατυχιες μου το 2016

Φετος το καλοκαιρι πεθανε η κολλητη μου ακομα δεν το εχω ξεπερασει κ δεν νομιζω να το ξεπερασω κ ποτε.. Τα ειχα με ενα αγορι για 4 μηνες κ ετυχε να πεθανει οταν τ ειχα μαζι του..μου φεροταν καλα απλα ζηλευε κ ηταν πολυ εγωιστης..εκανα μαζι του πρωτη φορα διοτι τον αγαπουσα παρα πολυ οπως κ αυτος..ομως δυστυχως τον χωρισα κ δεν ξερω γτ..βασικα υπηρχε μια αποσταση κ δεν τον αφηναν οι δικοι του να ερχεται πηγαινα μονο εγω..ολοι μ ελεγαν να τον χωρισω κ δεν ξερω μια μερα μου ηρθε επειδη μ ειχε νευριασει κ μαζευτηκαν ολα μαζι..μου ελεγε οτι με αγαπαει κ δεν θα με ξεχασει ποτε γτ ημουν η μονη κοπελα που του φερομουν καλα κ που ειχε ερθει τοσο κοντα..για αγορι μπορω να πω οτι μ ειχε ανοιχτει πολυ.. αλλα δεν αντεχα την αποσταση..Τον αγαπαω παραα παρα πολυ και καθε βραδυ κλαιω..περιμενα οταν χωριζαμε να με διεκδηκουσε γιατι ξερω πως οταν αγαπας διεκδηκεις..αυτος δεν εκανε τιποτα..προσπαθησα 3 φορες.. τ εστειλα μηνυμα αλλα δεν ειδα κ ενδιαφερον βεβαια δεν επεμενα κ εγω πολυ αλλα λεω ασε δεν θα θελει αν ηθελε θα προσπαθουσε..Εχει να κατεβει πανω απο ενα μηνα και γενικα ακουω πως δεν ειναι και πολυ καλα..Τον αγαπαω πιο πολυ κ απο τον ιδιο μου τον ευατο κ μου λειπει αφανταστα..δεθηκα μαζι του λογω του θανατου της κολλητης μου, που καναμε ερωτα μαζι του κ γενικα το καλοκαιρι ημασταν καθε μερα μαζι.. Πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω..Δεν θελω να τον χασω αλλα πιστευω οτι οι γονεις τ δεν τον αφηνουν να εχει σχεση μαζι μου λογω αποστασης γενικα ειναι πολυ αυστηροι.. Οι φιλες μου λενε πως μαλλον ελεγε ψεματα οτι με αγαπουσε αλλα ξερω οτι οντως με αγαπησε..ειχε κλαψει πολλες φορες για εμενα και γενικα πολλες φορες δεν κοιμοταν για να μου μιλαει κ οχι μονο..Τον θελω πισω..Μου λειπει και τον αγαπω..Βοηθηστε με..
2
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχάς συλλυπητήρια για την κολλητή σου. Διάβασα με προσοχή το κείμενο σου και έβγαλα ένα συμπέρασμα που μπορεί να είναι σωστό μπορεί να είναι και λάθος. Εγώ πάντως θα στο πω γιατί ίσως σε βοηθήσει.Αυτό που σε πονάει πραγματικά είναι ο θάνατος της κολλητής σου αλλά προκειμένου να μην αντιμετώπισεις αυτόν τον πόνο στρέφεσαι στον ερωτικό πόνο για το αγόρι σου.Είναι μια φυσιολογική συμπεριφορά,βρίσκεσαι σε άρνηση. Η γνώμη μου είναι να σταματήσεις εντελώς να ασχολείσαι με το θέμα αυτού του αγοριού και να πενθήσεις με όποιον τρόπο εσύ νιώθεις για το χαμό της κολλητής σου.Να βιώσεις όλα τα συναισθήματα μέχρι να μπορέσεις να το ξεπεράσεις.Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να το καταφέρεις μόνη σου πήγαινε σε κάποιον ψυχολόγο και αν είσαι ανήλικη ζήτησε βοήθεια από τους γονείς σου.Όλα να σου πάνε καλά από δω και πέρα κοριτσακι μου.
Scroll to top icon