ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.11.2016 | 10:55

Μα ναι

το εκανα. γράφτηκα σε γραφείο συνοικεσίων. ποιος? εγω ρε!!! (ειμαι κατά του γάμου)και να δείς που τώρα θα βρώ το ταίρι μου...! ετσι συνειδητοποιημένα. ότι και αν δοκίμασα μεχρι τώρα (ειμαι κοντα 40) ολα τοσο αποτυχημένα που το είπα ότι "αστο δεν το χεις". τωρα ομως θα βγαίνω με ατομα που ψαχνουν συνειδητοποιημενα καποιον συντροφο. (και οχι απαραιτητα γαμο)καποιον που θα μπορεί να βασιστώ και τουμπαλιν.όχι αλλες μαλακίες.για να δουμε τι θα γνωρίσω πάλι θεε μου....νιωθω σαν να ειμαι το μονο φυσιολογικο άτομο που πήγα σε τέτοιο γραφείο...αλλα η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία.για να δούμε*καλα παιζει να γελάσουμε μεχρι δακρύων και να κλάψω και τα λεφτάκια που έδωσα, αλλα παιδια η απελπισία μου λέει ΚΑΝΤΟ! ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
2
 
 
 
 
σχόλια
Μα σαφώς και δεν πρέπει να είναι κατακριτέο το πως γνωρίζεις κόσμο ή κάποιον σύντροφο! Αφού νιώθεις καλά με αυτό και θέλεις να το δοκιμάσεις, τότε go for it! Θα περιμένω να μας πεις εντυπώσεις, γιατί κανένας γνωστός/φίλος μου δεν το έχει δοκιμάσει και είμαι πολύ περίεργη σχετικά με το πως λειτουργεί. Ας πούμε σας κάνουν κάποιες ερωτήσεις και σας ταιριάζουν ή διοργανώνουν συγκεντρώσεις κτλ;Πάντως και πάλι, καλά έκανες και να μην ντρέπεσαι ούτε λεπτό για την απόφασή σου.
Scroll to top icon