ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.11.2016 | 17:53

Είναι κάτι τύποι

που θέλουν με κάθε μέσον να σε κάνουν να αισθανθείς άσχημα.Προσποιούνται ότι ξεχνάνε πού δουλεύεις, τι σπούδασες ακόμη και το όνομά σου μπερδεύουν (και καλά!) και όχι μόνο μια φορά για να πεις ανρώπινο είναι. Το κάνουν επί σκοπού για να σε εκνευρίσουν και να δείξουν ότι είναι ανώτεροι και πολυάσχολοι. Κομπλεξικοί είναι και πραγματικά για λύπηση αλλά συνεχίζουν να με εκνευρίζουν και αντλούν ευχαρίστηση από αυτό. Πώς θα μπορούσε κανείς να αντιμετωπίσει αυτήν την παθητικοεπιθετική στάση τέτοιων ανθρώπων αποτελεσματικά;Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι απλό: την επόμενη φορά που θα συναντήσεις έναν από αυτούς που περιγράφεις, αγνόησέ τον και αν σου μιλήσει υποκρίσου ότι δεν θυμάσαι καν ότι τον έχεις γνωρίσει, αφού είσαι και εσύ τόσο πολυάσχολη και δεν μπορείς να θυμάσαι τόσους ανθρώπους που γνωρίζεις καθημερινά.
Scroll to top icon