ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.12.2016 | 14:24

Ολα μπορούν να εξελιχθούν...

Είχα ξεκινήσει κάτι με ένα παιδί όπου εκείνος στην αρχή δεν ήθελε σχέση γιατί ήταν πρόσφατα χωρισμένος μετά από μακροχρόνια σχέση και ήταν ξεκάθαρος και ειλικρινής μαζί μου..παρόλα αυτά εγώ συνέχισα να είμαι μαζί του γιατί μου έδειχνε το ενδιαφέρον του και πίστευα πως όλο αυτό θα εξελιχθεί σε κανονική σχεση..του είχα πει βέβαια τέλος κανά 2 φορές γιατί δεν άντεχα μία τέτοια κατάσταση και εκείνος με κηνυγούσε και έκανε σαν τρελός όταν αδιαφορούσα..θέλω να καταλήξω στο ότι τώρα όλο αυτό με τον καιρό μετατράπηκε σε κανονική σχέση,δεθήκαμε,ερωτευτήκαμε και πλέον συζούμε...για αυτό μην είστε απόλυτοι για τίποτα και πολλές φορές όταν ο άλλος σας λέει ότι δεν είναι σε φάση για σχέση υσχίει!
3
 
 
 
 
σχόλια
Μακαρι να ισχυει κοπελα μου αλλα κρατα μικρο καλαθι γιατι ετσι οπως τα περιγραφεις εγιναν ολα πολυ γρηγορα και αποτομα εκτος αν ολα εγιναν σε ενα βαθος χρονου και το καταλαβαινω λαθος..αν ολο αυτο εγινε μεσα σε δυο μηνες ας πουμε εγω θα ελεγα να προσεχεις γιατι δεν ειναι κι το πιο νορμαλ..το βιωσα το δευτερο σεναριο και για αυτο σου λεω να προσεχεις..επισης,για καποιο λογο αυτο το σκηνικο μου κανει λιγο οικειο,σα να το εχω ξανα ακουσει προσφατα..anyway..μακαρι ολα να σας πανε καλα αλλα εχε το νου σου και σιγουρεψου οτι ολα ειναι ετσι οπως τα λες..
Scroll to top icon