ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.12.2016 | 12:27

ΑΚΟΜΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ

ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΦΟΡΜΕΣ,ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΕΝΟΙΩΘΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΓΚΡΙΜΑΤΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ. ΛΑΘΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΛΙΟΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΙΕΟΤΙ ΧΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΑΥΤΟ!!!. ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΦΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.........
4
 
 
 
 
σχόλια
Είναι λάθος να επικεντρώνεσαι στη νέα του σχέση. Κάθε σχέση στην αρχή της αφήνει τα σκοτεινά της σημεία σκεπασμένα υπό το σύννεφο ενός πρωτόγνωρου ενθουσιασμού... Η γυναίκα που είναι τώρα ο πρώην σύντροφός σου δεν σχετίζεται με τους λόγους για τους οποίους χωρίσατε! Ούτε η απόφασή του να προχωρήσει δεν έχει να κάνει με το νέο πρόσωπο. Εάν δεν ήταν έτοιμος και δεν είχε ξεπεράσει την σχέση σας δεν θα ήταν ευτυχισμένος ούτε με την πιο υπέροχη γυναίκα του κόσμου! Είναι φυσικό να πονάς αλλά μην μεταφράζεις αυτόν τον πόνο σε μίσος για την νέα του σχέση ούτε σε ατελείωτη προσμονή της επιστροφής του. Πρέπει και εσύ να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να δώσεις χρόνο και βοήθεια στον εαυτό σου να προχωρήσει!
κοπελιά,το βασικότερο όλων είναι να μην ασχολείσαι με αυτή τη ΓΥΝΑΙΚΑ. Λέξη που έχει χρησιμοποιηθεί στο κείμενό σου περισσότερες φορές από τον πρώην σου. Δεν σε αφορά τι κάνει μαζί της, ποιος καπάρωσε ποιον και δεν φταίει αυτή που εσείς τα σπάσατε. Είχατε χωρίσει ήδη. Κι ακόμα κι αν "φταίει", είναι θέμα του δικού σου συντρόφου που επέλεξε να φύγει, δεν τον εκβίασε κανένας, ούτε τον νάρκωσε. Ο αρραβωνιαστικός σου έφυγε και καλώς ή κακώς, σε σωστό ή σε λανθασμένο χρόνο, είναι σε μια άλλη σχέση τώρα. Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις αν το κάνει για να ξεπεράσει εσένα ή αν είναι ερωτευμένος ξανά ή οτιδήποτε. Σημασία έχει το αποτέλεσμα σε αυτές τις περιπτώσεις, από τη στιγμή που επέλεξε να μην είναι μαζί σου, το τι κάνει πλέον δεν σε αφορά. Πρέπει να σου πω ότι τα λόγια που έχεις χρησιμοποιήσει για να περιγράψεις την κατάσταση είναι πολύ λυπηρά, βγάζεις έντονη ζήλια και φθόνο, γράφεις περίεργες λέξεις για να χαρακτηρίσεις την άλλη γυναίκα (δίχτυα, σύννεφο, κλπ). Αν θες να λύσεις κάτι με τον πρώην σύντροφό σου, να τον αντιμετωπίζεις ως ξεχωριστή οντότητα, όχι σαν κουτάβι που άλλαξε αφεντικό και πρέπει εσύ ως πρώην boss να ανταγωνίζεσαι την άλλη. Επίσης είναι εντελώς λυπηρό να μιλάς σαν πρωταγωνίστρια βραζιλιάνικου και να λες ότι τον αγαπάς πιο πολύ απ' τη ζωή σου. Αγάπα τον βαθιά αν θες και όσο μπορείς, αλλά αυτή η φράση παραπέμπει σε άνθρωπο αδύναμο και έτοιμο να καταρρεύσει γιατί βασίζεται εξ ολοκλήρου στα συναισθήματα και τις πράξεις των άλλων. Θεωρώ ότι έχεις πολλή δουλειά να κάνεις με τον εαυτό σου σε όλα τα επίπεδα. Μιλάς σαν γυναίκα χαζών μυθιστορημάτων, σαν να μην ξέρεις πώς λειτουργεί ο κόσμος, σαν άτομο χωρίς προσωπικότητα και αξιοπρέπεια. Ελπίζω να μην είναι έτσι και απλώς να σε πήρε ο πόνος λίγο παραπάνω.
Δεν πρόκειται να πείσεις κανέναν να δώσει περισσότερη προσοχή στην εξομολόγησή σου, γράφοντας με κεφαλαία.. αντιθέτως, μας στραβώνεις, γι' αυτό πάτα μία το Caps Lock!
Scroll to top icon