ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.12.2016 | 17:24

ρηχη;

Όταν δεν σ αρέσει ένα χαρακτηριστικό πάνω σου και θέλεις να το αλλάξεις μέσω αισθητικής επέμβασης διότι παρόλες τις προσπάθειες σου πολλά χρόνια δεν κατάφερες να το αποδεχθείς και αισθάνεσαι άσχημα γιατί θα πρέπει να θεωρείσαι ρηχή? δεν είναι ότι μου είναι έμμονη ιδέα ούτε ότι καθορίζει την προσωπικότητά μου, αλλά με ρίχνει, με προβληματίζει και με στεναχωρεί. Ωστόσο ο ανθρωπος μου μου λεει οτι τιποτα δεν θα ειναι ιδιο εαν προχωρησω στην επεμβαση και δεν μπορω να καταλαβω το λογο, δεν θα αλλαξει η ψυχη μου, η ιδια θα ειμαι με διαφορετικο σχημα στηθους (δεν με νοιαζει το μεγεθος, το σχημα σιχαινομαι, μ εμποδιζει σε απλα καθημερινα πραγματα, απ το να βαλω μια ανοιχτη μπλουζα χωρις σουτιεν εως το να μη ντρεπομαι γι αυτο κατα τις ερωτικες περιπτυξεις).
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είσαι ρηχή αλλά σίγουρα υπάρχει θέμα με την ανασφάλεια σου !! Όταν προσπαθούμε να αλλάξουμε έντονα την εικόνα μας συνήθως υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα καθώς αυτά είναι αλληλενδετα..
Ότι έχουμε από φυσικού μας είναι το καλύτερο!!ότι πρόσθετο κάνεις,από δόντια,στήθος,γόνατα,ότι....να ξέρεις μέχρι δέκα χρόνια είναι!!θα πρέπει μετά να το αλλάξεις!!χαλάνε τα ανταλλακτικά!!!χαχαχα!!αφού ο σύντροφος σου δεν έχει θέμα,μην πειράξεις τίποτα!!
Scroll to top icon