Ξανά μαζί οι Spandau Ballet

Ξανά μαζί οι Spandau Ballet Facebook Twitter
0

Για πολλά παιδιά των 80's δεν υπάρχουν τραγούδια περισσότερο συνυφασμένα με την άχαρη εφηβεία των μπλούζ  από το Gold και το Τrue των Spandau Ballet. Το Βρετανικό συγκρότημα που διαλυθηκε (ιδιαιτερα ασχημα μάλιστα με μηνύσεις εκατομμυρίων) το 1989 ανακοίνωσε σήμερα το πρωϊ στη Βρετανική τηλεόραση πως επανενώνεται.

Ειχε προηγηθεί η ανακοίνωση για ένα μεγάλο comeback tour από την προηγούμενη άνοιξη. Όπως δηλωσε ο τραγουδιστής  Tony Hadley:

«Όταν ξαναβρεθήκαμε και βγάλαμε τις ημερομηνίες των συναυλιών δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε τη φανταστική αποδοχή από τους φαν μας αλλά και από τον τύπο. Όταν μας δώθηκε η ευκαιρία  να ξαναμπούμε στο στούντιο και να κάνουμε μουσική δεν μπορούσαμε να την προσπεράσουμε».

Οι Spandau Ballet εχουν υπογράψει μια συμφωνία με τη Mercury Records για να  βάλουν ένα single κι ένα αλμπουμ ενώ η συμφωνία τους για την περιοδεία τους, που ξεκινά στις 13 Οκτωβρίου στο Δουβλίνο, θα τους ανταμείψει με 12 εκατομμύρια λίρες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κι όμως, χωρούσε: Η Κέιτ Γουίνσλετ αναπαριστά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Πολιτισμός / Κι όμως, χωρούσε: Όταν η Κέιτ Γουίνσλετ έπαιξε ξανά on air τη σκηνή με την πόρτα από τον Τιτανικό

Καλεσμένη στο Late Night Show, το 2018, η ηθοποιός είχε αναπαραστήσει την επίμαχη σκηνή, με τον Στήβεν Κόλμπερτ στον ρόλο του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο - Έγινε ξανά viral μετά τις αποκαλύψεις της για τα γυρίσματα της ταινίας
LIFO NEWSROOM
Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη «Μόνα Λίζα»;

Πολιτισμός / Είναι λύση για το Λούβρο να «διαγράψει» τη Μόνα Λίζα;

Το μουσείο θέλει να δαπανήσει μισό δισεκατομμύριο για μια νέα αίθουσα, η κυβέρνηση δεν χρηματοδοτεί το έργο, και οι ειδικοί μιλούν για αξιοποίηση των άλλων θησαυρών του με ριζοσπαστικές αφηγήσεις.
LIFO NEWSROOM
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΩΣ ΤΙΣ 21:00 Νύχτες Πρεμιέρας: 20 ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Οθόνες / Νύχτες Πρεμιέρας 2024: Είκοσι ταινίες που δεν πρέπει να χάσετε

Ο νέος Αλμοδόβαρ, η ταινία τρόμου της χρονιάς, λιγότερο γνωστά αριστουργήματα του Κουροσάβα, κορυφαία βρετανικά φιλμ των '80s και πολλές ακόμα προτάσεις από το φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ