Όσκαρ 2025: Τι έκανε η Ντέμι Μουρ και βρήκε παρηγοριά μετά την ήττα

Όσκαρ 2025: Τι έκανε η Ντέμι Μουρ και βρήκε παρηγοριά μετά την ήττα Facebook Twitter
Φωτογραφία: EPA
0

Η Ντεμί Μουρ ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κερδίσει το όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, αλλά αφού το χρυσό αγαλματίδιο τελικά απονεμήθηκε στη Μάικι Μάντισον, η βετεράνος ηθοποιός βρήκε παρηγοριά σε δύο μερίδες τηγανιτές πατάτες.

Η 62χρονη πρωταγωνίστρια του «The Substance» πήγε στο πάρτι που διοργάνωσε το Vanity Fair μετά την τελετή απονομής μαζί με τις τρεις κόρες της - Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα - από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις.

Ωστόσο, το πραγματικό πάρτι της Ντεμί Μουρ άρχισε λίγες ώρες αργότερα, όταν φόρεσε μία λευκή ρόμπα και πήρε αγκαλιά τον αγαπημένο της σκύλο, Pilaf, ενώ έτρωγε πατάτες τηγανιτές με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της.

Η 31χρονη Ταλούλα μοιράστηκε τη γλυκιά φωτογραφία της μαμάς της στο Instagram, γράφοντας: «Η νικήτριά μου 🍟». Η μεγαλύτερη αδελφή της, Σκάουτ 33 ετών, αναδημοσίευσε την εικόνα, γράφοντας: «Βασίλισσα της καρδιάς μου»!

Ανάρτησε επίσης ένα μήνυμα προς τη μητέρα της στο Instagram story της, γράφοντας: «Τόσο υπερήφανη, αυτή η γυναίκα δεν είναι τίποτα άλλο από ακεραιότητα, ένα φωτεινό φως που ακτινοβολεί και αγάπη! Τι χάρη! Ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη που ήμουν κόρη της».

Πριν από την τελετή απονομής το βράδυ της Κυριακής, η μεγαλύτερη κόρη της Μουρ, η 36χρονη Ρούμερ, δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στη μητέρα της, λέγοντας ότι θα είναι «για πάντα νικήτρια».

«Βλέποντάς σε σήμερα, να στέκεσαι στη δύναμή σου, στην ευφυΐα σου, στο αποκορύφωμα δεκαετιών σκληρής δουλειάς, ανθεκτικότητας και αναμφισβήτητου ταλέντου - ποτέ δεν ήμουν πιο περήφανη. Έχεις αφιερώσει τη ζωή σου στην τέχνη σου, ρίχνοντας κάθε ικμάδα του εαυτού στους χαρακτήρες που φέρνεις στη ζωή και στα εμπόδια που συνεχίζεις να ξεπερνάς Και απόψε, ο κόσμος θα γίνει μάρτυρας αυτού που πάντα ήξερα: Είσαι μια δύναμη».

Στη Μουρ έχει ήδη απονεμηθεί η Χρυσή Σφαίρα, το βραβείο Critics Choice Award και το βραβείο του Σωματείου Ηθοποιών της Αμερικής (SAG) για την ερμηνεία της στην ταινία «The Substance».

Κατά τη διάρκεια του ευχαριστήριου λόγου της στις Χρυσές Σφαίρες τον Ιανουάριο, η Μουρ συγκίνησε τους τηλεθεατές γιορτάζοντας την πρώτη της μεγάλη διάκριση μετά από μια ιστορική καριέρα.

«Είμαι απλά σε κατάσταση σοκ αυτή τη στιγμή», είχε δηλώσει η Μουρ. «Το κάνω αυτό εδώ και πολύ καιρό, πάνω από 45 χρόνια, και αυτή είναι η πρώτη φορά που κερδίζω κάτι ως ηθοποιός και είμαι τόσο ταπεινή και τόσο ευγνώμων».

Αλλά στο Θέατρο Ντόλμπι ήταν η 25χρονη Μάικι Μάντισον, που πήρε το Όσκαρ την Κυριακή, εκφράζοντας την έκπληξη της λέγοντας: «Αυτό είναι πολύ σουρεαλιστικό!».

Η Μάντισον και η Μουρ αναμετρήθηκαν με τη Σίνθια Ερίβο («Wicked»), την Κάρλα Σοφία Γκασκόν («Emilia Perez») και την Φερνάντα Τόρες («I'm Still Here») στην κατηγορία Α' γυναικείου ρόλου.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντέμι Μουρ: «Προφέρουν λάθος το όνομά μου» - Το βίντεο που έγινε ξανά viral

It's Viral / Ντέμι Μουρ: «Προφέρουν λάθος το όνομά μου» - Το βίντεο που έγινε ξανά viral

Μετά τη βράβευσή της στις «Χρυσές Σφαίρες», ο αλγόριθμος των social media «θυμήθηκε» παλαιότερα βίντεο, υπενθυμίζοντας στους θαυμαστές της, πώς προφέρεται στην πραγματικότητα το όνομά της
THE LIFO TEAM
H μεγάλη βραδιά της Ανόρα

OSCARS 2025 / H μεγάλη βραδιά της Ανόρα

Ο Σον Μπέικερ έσπασε τα κοντέρ κερδίζοντας 4 προσωπικά Όσκαρ για την άγρια κωμικοτραγική κινηματογραφική του χειροτεχνία. Η Μάϊκι Μάντισον χάλασε το πάρτι της Ντέμι Μουρ. Και η ιστορία της σεξεργάτριας, έδωσε ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη του σινεμά να φτιάχνει ταινίες θαρραλέες και αυθεντικές.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Αθήνα: Πως γλύτωσε από την μπουλντόζα ένα ιστορικό κτίριο της πόλης

Πολιτισμός / Πώς ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας γλίτωσε από την μπουλντόζα

Όσα αναφέρουν στη LiFO επιστήμονες από τις δύο οργανώσεις που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας να αποτραπεί η κατεδάφιση μιας μεσοπολεμικής κατοικίας και να χαρακτηριστεί το κτίριο διατηρητέο.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ
Όσκαρ 2025: Οι τσάντες δώρων που θα λάβουν οι υποψήφιοι κοστίζουν 216.000 δολάρια

Πολιτισμός / Όσκαρ 2025: Τα δώρα για τους υποψήφιους ηθοποιούς και σκηνοθέτες αξίζουν 216.000 δολάρια

Η συλλογή δώρων περιλαμβάνει διάφορα ταξίδια, το ακριβότερο από τα οποία είναι μια διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε μια βίλα στις Μαλδίβες αξίας άνω των 23.000 δολαρίων
LIFO NEWSROOM