ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.12.2016 | 12:48

Τύψεις...χωρίς λόγο?

Γεια σας! Με λένε (ας πούμε) Μαρία, 21, κ πέρσι τον Χειμώνα μου άρεσε η (ας πούμε) Ελένη, 24. Ξεκινήσαμε ως φίλες αλλά είδαμε ότι θέλαμε κάτι παραπάνω. Επειδή ήταν πρώτη μας ομοφυλοφιλική απόπειρα το πήγαμε αργά κ στην αρχή απλά φιληθήκαμε 3-4 φορές. Μετά από κάνα μήνα εγώ ήμουν καλεσμένη σε ένα πάρτι κ εκεί φασώθηκα με τον (ας πούμε) Γιώργο, 22, σε μια κατάσταση ψιλομεθυσμένη κ υπό πίεση. Το λέω αυτό διότι ενώ τραβιόμουν συνέχιζε να με σφίγγει. Μετά με έπιασαν τα κλάματα διότι ένιωθα ότι απάτησα την Ελένη (παρόλο που δεν τα είχαμε, απλά υπήρχε πολύ συναίσθημα κ από τις 2). Του εξήγησα ότι θέλω να το ξεχάσω κ ότι δεν θα με ξαναέβλεπε, έτσι κ έγινε. Δεν το έμαθε ποτέ η Ελένη. Μετά από μια βδομάδα τα φτιάξαμε κ είμαστε ακόμα μαζί. Είναι το πιο όμορφο πλάσμα που συνάντησα ποτέ (σε εσωτερική ομορφιά αναφέρομαι) κ μου χει σταθεί όσο κανένας. Εγώ, όμως, ακόμα νιώθω τύψεις για εκείνο το φιλί με τον Γιώργο κ κάποιες στιγμές είμαι έτοιμη να της το πω. Αλλά δεν το κάνω, επειδή ξέρω ότι θα καταστρέψει ο,τι έχουμε...θα πρεπε να νιώθω έτσι?
3
 
 
 
 
σχόλια
Νιώθεις τύψεις για κάτι που έγινε ενώ δεν ήσουν νηφάλια, δεν υπήρχε κάποιο συναίσθημα από πίσω, και ενώ δεν ήσουν ακόμη σε μια ξεκάθαρη σχέση με την κοπέλα; Δεν υπάρχει καν λόγος να το αναφέρεις, είναι άνευ σημασίας και κυρίως ανήκει στο παρελθόν...να είχε γίνει πχ ενώ είχατε κανονικά σχέση, τότε δικαιολογημένες οι όποιες τύψεις. Άσε τον εαυτό σου να ηρεμήσει και ζήσε το τώρα!
Scroll to top icon