ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.12.2016 | 23:23

Άμα όταν βρεθούμε

Να μιλήσουμε δεν μου πει πως ειναι ερωτευμένος, τότε θα του πω τέλος. Αν δεν με αρπάξει και δεν με φιλήσει με όσο πάθος έχει, αν έχει δηλαδή στάλα πάθους μέσα του,, αν δεν με φιλήσει σαν να θέλει να με καταπιεί και όχι νωχελικα και κοιμισιαρικα θα είναι το τελευταίο φιλι μας. Δεν θέλω να με θέλει πιο πολύ από τις άλλες, ούτε να με θεωρεί ξεχωριστή. Θέλω να με θέλει σαν τρελός όπως τον θέλω εγώ. Τον θέλω τόσο που δεν με νοιάζει αν υπάρχει καλύτερος που μπορεί να με κάνει πιο ευτυχισμένη, που σίγουρα θα υπάρχει, αλλά θέλω αυτόν. Τον θέλω τόσο που δεν με τρομάζουν ούτε οι δυσκολίες, που δεν με κρατάνε πίσω ούτε φόβοι ούτε ανασφάλειες, που δεν με νοιάζει αν θα πονάει αυτή η φάση, ούτε τίποτα. Το μόνο που ζητάω για να μπω σε αυτήν την διαδικασία είναι να με θέλει και αυτός το ίδιο. Να επιδιώκει επαφή μαζί μου όχι από φόβο μην δεν βρει καλύτερη, ούτε επειδή ξέρει ότι αν ξεκοψουμε θα νιώθει κενός. Περίεργο αυτό που θα πω αλλά το "είσαι διαφορετική και αυτό που έχεις δεν το βρίσκω σε άλλη " με απογοητεύει. Δεν θέλω ρε φίλε να ψάχνεις να βρεις αυτό το κάτι που έχω αλλού! Θέλω να υπάρχω μόνο εγώ! Μόνο τότε θα αποκτήσουν αξία και νόημα τα όσα κάνεις για μένα! Δεν θέλω να είμαι στα μάτια σου καλύτερη από τις άλλες! Δεν θέλω να με συγκρίσεις και να με βγάζεις ομορφότερη,πιο έξυπνη, πιο γλυκιά! Δεν γουστάρω! Αν θες να ξέρεις υπάρχουν παντού αγόρια πιο ωραία, πιο δυναμικά, πιο αστεία, πιο ζωντανά, ακούς ? Πιο ζωντανά λέω, από εσένα αλλά δεν είναι εσύ... Δεν είναι κανένα τους το αγόρι που θέλω. Αυτός είσαι εσύ. Μόνο εσύ. Και αυτό το λέμε αφοσίωση, μάλλον λέξη που και ας είσαι εσύ ο ώριμος και μετριοπαθης της υπόθεσης, δεν πολυκαταλαβαινεις.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μιλάς για την ματιά της αγάπης που μας κάνει ξεχωριστούς στο ταίρι μας και όχι κάποια αντικειμενικά γνωρίσματα!Όπως γράφει και ο Neruda:"Σε ονόμασα βασίλισσα.Υπάρχουν πιο ψηλές από σένα, πιο ψηλές.Υπάρχουν πιο αγνές από σένα, πιο αγνές.Υπάρχουν πιο ωραίες από σένα, υπάρχουν ωραιότερες.Όμως εσύ είσαι η βασίλισσα.Όταν περπατάς στους δρόμουςκανένας δε σε αναγνωρίζει.Κανείς δε βλέπει το κρυστάλλινο στέμμα σου..."
Scroll to top icon