ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2016 | 02:36

Βαρετα...

Αλλη μια χρονια βαρετές γιορτές στο σπιτι με γονεις και αδελφεια, συγγενείς που και που κλπ...φετος ηθελα πολυ να ειχα μια κοπελα μεχρι να φτασουν τα Χριστουγεννα και η Πρωτοχρονια και ενω εγιναν καποια βηματα τελικα δεν κατέληξε πουθενα... δεν τα καταφερα! ουτε ορεξη να βγω με φιλους δεν εχω (οχι οτι περισσεύουν και πολλα φραγκα), ουτε μια απλη βολτα δεν θελω να παω για να μην δω παλι ολα αυτα τα ζευγαρακια, αγκαλιασμενα, μεσα στα ζουμια κλπ και αρχισω και ζηλεύω και γινει χειρότερη η ψυχολογια μου (και μονο που τα σκέφτηκα τωρα, με έπιασε ενας κομπος στον λαιμό)...τελος παντων, σε αλλους ειναι η μοίρα τους και σε αλλους οχι!Καλες Γιορτες εύχομαι σε ολους με υγεια και αγαπη! εσεις που θα βγείτε να προσέχετε στους δρομους και μην οδηγείτε εχοντας πιει! την αλλη εβδομαδα θα σας ευχηθώ και για την νεα χρονια! :)
1
 
 
 
 
σχόλια
Ακριβως αυτο κ εγω...ειλικρινα νιωθω ετσι! Εμενα με τραβανε οι φιλες μου εξω για τις δουλειες τους κ μετα χανονται με τα αγορια τους..δν μ χαλαει γτ δεν εχω ορεξη για ζευγαρια.. και οσο για τις γιορτες οικογενειακα κ ξανα οικογενειακα κ οταν σου λενε κ του χρονου μ ενα καλο παιδι νευριαζωωωω ελεος πια! Παντως πιστευω στο θεο κ ολα γ καποιο λογο γινονται αν κ εγω το ξεχναω θυμησου το εσυ!! Καλη χρονια ευχομαι υγεια κ οτι καλυτερο! Α κ σε ευχαριστω μολις καταλαβα οτι δν ειμαι η μονη!
Scroll to top icon