ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2016 | 16:32

ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΝΟ2

Ειμαι η κοπελα που εγραψε την εξ/ση με το συναδελφο και τη δουλεια. Καλα,ειλικρινα διαβαζοντας τα σχολια αναρωτηθηκα: Ειτε εχω προβλημα, σοβαρο κιολας,εκφρασης ειτε εσεις την εχετε δει καπως σε ενα διαδικτυακο site και κρινετε σαν δικαστες. Απο που βγαλατε το συμπερασμα οτι αγχωνομαι επειδη δεν θα βολευτω στο δημοσιο, οτι τρεφω ελπιδες πως θα με προσλαβουν ή οτι αν μου ελεγε κατι αισιοδοξο αλλα ουσιαστικα ψευτικο , θα μου εκανε καλο? Οχι φιλοι μου,δεν θελω ουτε ψεματα ουτε βολεψιες στο δημοσιο ουτε μυαλα πανω απο τα καγκελα. Το μονο που θελω ειναι να ακουσω λογια εμψυχωσης,ειδικα απο ωριμους ανθρωπους που υποτιθεται ξερουν 2 πραγματα παραπανω, να συνεχισω την προσπαθεια μου και τον αγωνα μου με καποια ελπιδα . Για φανταστειτε πώς ειναι να αναρωτιεσαι αν ποτε θα μπορεσεις να ασχοληθεις με αυτο που σου αρεσει ή αν ολη σου τη ζωη θα την περασεις σε μια δουλεια που σου φερνει μονο αγχος και θλιψη για 150 ευρω. Και να εισαι 25χρονων. Το σημαντικοτερο και αυτο που ηθελα να τονισω αλλα δεν το καταφερα ,οπως αποδειχτηκε,δυστυχως, ειναι πως δεν υπαρχει καμια ενοτητα μεταξυ μας,δεν ειμαστε εκει ο ενας για τον αλλον, μονο να τη λεμε μεταξυ μας ξερουμε και να κρινουμε για να νιωθουμε εμεις καλυτερα. Τελοσπαντων,αντε συνεχιστε με τα φτιαρια σας και εδω, εσεις τα ξερετε ολα αλλωστε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή ήμουν κι εγώ μία από τους σχολιαστές θα σου πω το εξής: ενδεχομένως να σου φάνηκαν ή και να ήταν τα σχόλια σκληρά, ΑΛΛΑ ήταν η πραγματικότητα.Και για να μην νομίζεις ότι μιλάω έξω από το χορό, είμαι 27 χρονών, του κλάδου σου και έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που είναι εκπαιδευτικοί Α/θμιας.Όπως σου είπα άτομα που πέρυσι ήταν αναπληρωτές, φέτος έμειναν εκτός. Και ναι, ξέρω πολλούς εκπαιδευτικούς με ένα ξερό πτυχίο, χωρίς καθόλου όρεξη για δουλειά, για περαιτέρω εκπαίδευση, για προσπάθεια που παρακαλιούνται για μια θέση στο Δημόσιο.Ο συνάδελφός σου, ως ώριμος άνθρωπος τι έπρεπε να σου πει; Ότι όλα θα πάνε καλά; Ότι κάνουν προσλήψεις ενώ δεν κάνουν; Την αλήθεια σου είπε ο άνθρωπος. Δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω αν στο είπε με απότομο τρόπο ή όχι αλλά ούτε ψυχολόγος σου είναι, ούτε ο μπαμπάς σου. Ίσα-ίσα τιμή του που δεν κατέφυγε σε μια "διπλωματική" απάντηση του τύπου "υπομονή". Εκεί φαίνεται η ενότητα μεταξύ μας: στην ειλικρίνεια.
Scroll to top icon