ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.12.2016 | 20:01

Θελω να κλαιω

Και να κλαίω, μέχρι να στερέψουν τα δάκρυα.. Δεν μπορώ ειδικά σημερα ειμαι χάλια.. Δεν μπορώ να τον ξεπεράσω, δεν μπορώ να σκέφτομαι οτι ίσως βρήκε αλλη.. Δεν το αντέχω! Εχει ένα μήνα τωρα που δεν είμαστε μαζί και η καρδιά μου πονάει.. Ποσό θελω να τον παρω τηλ να του μιλήσω να τον δω..Δεν γινεται ομως.. Δεν θέλει..Υποφέρω πραγματικά κ ελπίζω να μου περασει αλλα χλωμό το βλέπω..Θα έδινα τα πάντα για να γυρίσει πίσω..
2
 
 
 
 
σχόλια
Αν βρήκε άλλη τόσο σύντομα σημαίνει ότι δεν του άξιζες. Δεν θα πέφτεις στα πατώματα για έναν άνδρα όπως και ο άνδρας για μια γυναίκα όσο δύσκολο και αν είναι. Όλα έρχονται και παρέρχονται, οι ανοιχτές πληγές κλείνουν με το καιρό και μένουν σημάδια απλά για μαρκάρισμα στην αρχή, αλλά και πάλι εξαφανίζονται με το καιρό.
Ερωτεύτηκες, πληγώθηκες και τώρα είσαι στη χειρότερη φάση μετά το χωρισμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι περνάει - όχι πάντα εύκολα -, αλλά όσο περιμένεις να γυρίσει πίσω, μένεις κι εσύ πίσω.
Scroll to top icon