ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.1.2017 | 11:59

χωρίς τίτλο

ίσως το θέμα μου να είναι διπολική διαταραχή, δεν ξέρω πως την παλεύω μπορεί τη μία στιγμή να είμαι γλυκός και την άλλη νευρικός σαν άτομο αλλά ποτέ μου δεν είμαι επιθετικός απέναντι στο άτομο που μιλάω! ίσως και γιαυτό να έχω απογοητεύσει 2 κορίτσια που το ένα απλά το σκεφτόμουν τίποτα παραπάνω και μάλλον θύμωσε επειδή δεν την ερωτεύτηκακαι στο άλλο φοβήθηκα να πω πως την ερωτεύτηκα γιατί ήταν η 1η στιγμή που το ένιωσα αυτό και συνεχίζω να το νιώθω και μπορεί να της το έλεγα και να τρόμαζε!Ίσως να έγινε κάτι που να μην θυμάμαι λόγω της διαταραχής παρότι προσπαθώ να το αποβάλλω από το μυαλό μου δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά μόνο ένας φίλος μου το έχει πει έμμεσα για το παραπάνω θέμα διπολικότητας και ντρέπομαι να μιλήσω γιαυτό!Συγγνώμη φίλε αλλά ούτε για ευχές δεν θέλω να σε πάρω φρίκαρα με αυτό!Την 1η κοπέλα απλά τα λέμε στο όνειρα μας εμείς! πολλές φορές έχει γίνει!Τώρα για την 2η κοπέλα που δεν θέλει να μου μιλάει, είναι ότι πιο όμορφο έχω γνωρίσει και δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα το λύσω αυτό το θέμα με τον εαυτό μου γιατί πραγματικά ήταν κάτι το ανεκτίμητο!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Μιλησε στην κοπελα που δεν σου μιλαει.. ισως να εχει πληγωθει και εκεινη. Αν εισαι ειλικρινης θα σε βοηθησει αυτο, ολοι περναμε θεματα δεν ειναι ντροπη. Ζητησε βοηθεια και βρες τι εχεις. Πρεπει να εμπιστευτεις τον εαυτο σου και τους ανθρωπους που αγαπας για να γινεις καλα. Ειναι κριμα να χαλιεσαι για πραγματα που με προσπαθεια μπορεις να βελτιωσεις :)
Scroll to top icon